... všetko o BMW ...
zdenoPE napísal:Je nutné odpojiť batériu kvoli airbagu?? Chcem do predných dverí inštalovať logo projector, nerád by som bol keby mi to tam zničoho nič vystrelilo, ale odpájať sa mi to tiež nechce kvoli následnej chybe airbagu, ktorú potom vypisuje..
Michal NR napísal:Podla mňa nieje potrebne odpajat baterku, ten airbag nevystreli len tak, a ked das dole tapacir musis ten airbag tak si tak odpojit. ...
Laco19 napísal:Ja ked v servisnom manuali precitam ze treba akumulator odpojit tak nebudem spekulovat a odpojim ho, trva mi to necelu minutu aj s pripravou naradia.
Michal NR napísal:Podla mňa nieje potrebne odpajat baterku, ten airbag nevystreli len tak, len ti bude hlasit potom chybu airbagu, može aj nemusi, raz mit o svietilo raz nie, ale potom to vies vymazat cez diagnostiku, a ked das dole tapacir musis ten airbag tak si tak odpojit. Dalej neviem ako funguje ten projektor ale je potrebne rozoberat dvere? (len sa pýtam)lebo ked som menil žiarovky za led, to svetlo zo spodu sa da jednoducho vybrat bez vyberania tapaciru.