... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

ali14
Autor témy

Nesvieti parkovacka a "obocie" na e60 poradte!

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 09:22

Nazdar chlapi,potreboval by som poradit,na e60 mi nevietia na jednom svetle tie okruzky-parkovacky a ani to tzv.obocie,bol som u nas v obycajnom servise,nevedel mi to spravit,vraj treba zhodit predny naraznik,vraj sa k tomu neda dostat- mne sa to moc nezda,myslim ze by to malo ist jednoduchsie vymenit parkovacku a to tzv.obocie je asi zvlast na nejake diody,to tiez neviem. Poradte ak viete,nerad by som sa s tym trepal do bmw servisu,ale mozno budem musiet....dik.

Užívateľov profilový obrázok
mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Re: Nesvieti parkovacka a "obocie" na e60 poradte!

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 12:03

ali14 napísal:
Nazdar chlapi,potreboval by som poradit,na e60 mi nevietia na jednom svetle tie okruzky-parkovacky a ani to tzv.obocie,bol som u nas v obycajnom servise,nevedel mi to spravit,vraj treba zhodit predny naraznik,vraj sa k tomu neda dostat- mne sa to moc nezda,myslim ze by to malo ist jednoduchsie vymenit parkovacku a to tzv.obocie je asi zvlast na nejake diody,to tiez neviem. Poradte ak viete,nerad by som sa s tym trepal do bmw servisu,ale mozno budem musiet....dik.

tak parkovacku si vies aj sam spravit ak je len vyhorena , tak si kup nove a rovno kup do AE ledkove a budees mat krasne biele , pozri sa do shopu k crumarovi a objednaj on take ma, a tie ledky obrisove mozno je kablik zly alebo ledky to treba sa na to lepsie pozret,takto to je tazke bez toho aby sa na to pozrelo.
tu je link na tie AE led ziarovky aby ti svietili parkovacky http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... duct_id=50, rozdiel je priam perfektny ak mas xenony sa to bude fajn hodit spolu vsetko.....
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

ali14
Autor témy

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 16:52

mareko258 napísal:

tak parkovacku si vies aj sam spravit ak je len vyhorena , tak si kup nove a rovno kup do AE ledkove a budees mat krasne biele , pozri sa do shopu k crumarovi a objednaj on take ma, a tie ledky obrisove mozno je kablik zly alebo ledky to treba sa na to lepsie pozret,takto to je tazke bez toho aby sa na to pozrelo.
tu je link na tie AE led ziarovky aby ti svietili parkovacky http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... duct_id=50, rozdiel je priam perfektny ak mas xenony sa to bude fajn hodit spolu vsetko.....

Ano,mam xenony-dik za radu,len keby viem,kde sa meni ta parkovacka-nemozem ju najst-ani v servise nevedel. Ale sa mi zda,ze ma chcel odrbkat s tym,ze treba dole naraznik..... A ten kablik na to obrysove skusim dat premerat,mozno to bude v tom,alebo mozno aj preto,lebo ich mam na oboch svetlach take zarosene,ci to tam v tom jednom obrysovom nezaskratovalo.... uvidim,zajtra to pojdem este raz pozret....inak dik.

valer750
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 17:15

ak to nebude svietit ani po vymene ziarovky a to asi nebude, tak ti odisiel modul svetiel, kedze ti nevieti ani obocie....poistka na to nieje....a svetlo sa da vybrat aj bez naraznika :)
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

mareko258

Nedeľa, 13. Decembra 2009, 18:31

[quote="valer750"]ak to nebude svietit ani po vymene ziarovky a to asi nebude, tak ti odisiel modul svetiel, kedze ti nevieti ani obocie....poistka na to nieje....a svetlo sa da vybrat aj bez naraznika :)[/quote

tak tak , naraznik stym nema nic spolocne asi ten chalan v servise sa do toho moc nevyznal alebo len favoriti a fobie opravuje, otvor kapotu , a svetlo ktore ti nejde je na tom taka okruhla krytka tak ju odkrut a tam je vo vnutry pakovacka vyzera tak ako som ti poslal ten link akurat ze miesto led je tam obycajna ziarovka, mozno ,ti pomoze ked vyberes dialkovu ziarovku , sa ti lepsie bude pracovat,viac miesta stym ziskas, zvladnes to lavovou zadnou aj ked ja som pri vymene za LED povytiahol cele svetlo bolo to tak omnoho lepsie, ale ak to bude v module tak potom to uz budes musiet riesit inak stakym clovekom co do toho vidi a nie ze naraznik bude chciet davat dole to je volovina....
Obrázok

ali14
Autor témy

Utorok, 22. Decembra 2009, 06:47

Tak bol som v cera v servise bmw- tu parkovacku mi vymenili,ale na to obrysove svetlo mi povedal,ze tie ledky sa vymenit nedaju,jedine cele svetlo 850euro...! Hmm a co teraz...?? nebudem hadam koli tomu,kupovat cele svetlo- asi jedno obocie nebude svietit....,v tom mi uz asi nebudete vediet poradit..

mareko258

Utorok, 22. Decembra 2009, 12:59

ali14 napísal:
Tak bol som v cera v servise bmw- tu parkovacku mi vymenili,ale na to obrysove svetlo mi povedal,ze tie ledky sa vymenit nedaju,jedine cele svetlo 850euro...! Hmm a co teraz...?? nebudem hadam koli tomu,kupovat cele svetlo- asi jedno obocie nebude svietit....,v tom mi uz asi nebudete vediet poradit..

daj to dakemu manikovi na auto elekroniku a ak sa vyzna vtom tak by ti to mal vediet urobit, ak by boli odpalene ledky neverim ze sa to neda opravit........
Obrázok

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Pondelok, 25. Januára 2010, 00:15

ali14 napísal:

Nazdar. Auto mas nove alebo si kupil jazdenku? Ak mas jazdenku tak sa chcem opytat ci po samotnej kupe auta ti tie Ledky svietili alebo ti prestali svietit po urcitom case. Ja som kupil auto v Nemecku a "obocia" na nom nesvietili odkedy som ho prekupil. Bolo mi povedane ze mozno su len odpojene na zelanie predchadzajuceho majitela v bmw servise. Cize diagnostika v bmw by to mozno vyriesila...
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných