... všetko o BMW ...
ali14 napísal:Nazdar chlapi,potreboval by som poradit,na e60 mi nevietia na jednom svetle tie okruzky-parkovacky a ani to tzv.obocie,bol som u nas v obycajnom servise,nevedel mi to spravit,vraj treba zhodit predny naraznik,vraj sa k tomu neda dostat- mne sa to moc nezda,myslim ze by to malo ist jednoduchsie vymenit parkovacku a to tzv.obocie je asi zvlast na nejake diody,to tiez neviem. Poradte ak viete,nerad by som sa s tym trepal do bmw servisu,ale mozno budem musiet....dik.
mareko258 napísal:
tak parkovacku si vies aj sam spravit ak je len vyhorena , tak si kup nove a rovno kup do AE ledkove a budees mat krasne biele , pozri sa do shopu k crumarovi a objednaj on take ma, a tie ledky obrisove mozno je kablik zly alebo ledky to treba sa na to lepsie pozret,takto to je tazke bez toho aby sa na to pozrelo.
tu je link na tie AE led ziarovky aby ti svietili parkovacky http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... duct_id=50, rozdiel je priam perfektny ak mas xenony sa to bude fajn hodit spolu vsetko.....
ali14 napísal:Tak bol som v cera v servise bmw- tu parkovacku mi vymenili,ale na to obrysove svetlo mi povedal,ze tie ledky sa vymenit nedaju,jedine cele svetlo 850euro...! Hmm a co teraz...?? nebudem hadam koli tomu,kupovat cele svetlo- asi jedno obocie nebude svietit....,v tom mi uz asi nebudete vediet poradit..
ali14 napísal:Nazdar chlapi,potreboval by som poradit,na e60 mi nevietia na jednom svetle tie okruzky-parkovacky a ani to tzv.obocie,bol som u nas v obycajnom servise,nevedel mi to spravit,vraj treba zhodit predny naraznik,vraj sa k tomu neda dostat- mne sa to moc nezda,myslim ze by to malo ist jednoduchsie vymenit parkovacku a to tzv.obocie je asi zvlast na nejake diody,to tiez neviem. Poradte ak viete,nerad by som sa s tym trepal do bmw servisu,ale mozno budem musiet....dik.