... všetko o BMW ...
Franco76 napísal:Zdravim Baworaci,
mal by som na vas jednu otazocku, a sice, vcera som sa odhodlal k vymene brzdovych celusti v mechanizme rucnej brzdy v mojej e61, vymenil som pakne, boli uz uplne zodrate a odkedy som kupil auto, ako trojrocnu jazdenku a teraz ma 5rokov a 220tis.km, som to neriesil. Ale ide o to, ze nemozem najst nikde v stredovom tunely okolo madla rucnej brzdy nejaky nastavovacie skrutky alebo take nieco. Skratka ide o to, ze v oboch nabojoch som tie ozubene kolieska dosteloval tak akurat, aby som mohol nasadit "bubnokotuc" naspet, ale paka rucnej brzdy mi vobec nezabera. A v tom stredovom tunely nevidim nic na dotiahnutie. Lana chodia v pohode, aj som to vsetko premastil.
Dik za rady
FERO
Franco76 napísal:Vymena bola v pohode, tiez som menil iba dosticky a pakne v rucnej, kotuc nebol moc opotrebeny, akurat som ho dal na sustruhu pre istotu zrovnat. Predne som radsej vymenil aj oblozenie aj kotuce :-)
Robota celkom OK,islo to dole z auta v poriadku, akurat tie pakne som mal zodrate az na kov...
Franco76 napísal:Mne to brzdilo na rucnej uz len LTT a nejako som sa nemal k cinu, az tento tyzden, lebo uz som to chcel poriesit nakomplet.
Idem to riesit, sice oblozenie uz mam vymenene, ale mozno to budem rozoberat znova :-) tak spravim nejake foto :-)