... všetko o BMW ...
solo napísal:Pany uvazujem o kupe e60 525d.Vyskytoval sa tento problem aj u tohoto modelu?DakujemVIN som ti dal do ss. Budem vďačný (a určite nielen ja) za akékoľvek riešenie tejto nočnej mori majiteľov e60 530d! Ak nájdeš aj dobrú cenu, uvítam aj ponuku tvojho servisu na výmenu. Predpokladám že za cca 2hod. by sa to mohlo zvládnuť.
Brano-HAVA napísal:Takze sa nemusim bat any tej E3 ked dam to sanie vymenitZdar, na 320 (teda na 4-valcoch)som to este nepocul a ani nezazil, ale E4 ma kontrukcne rozdielne sanie ( je masivnejsi mechanizmus na klapkach a na jednotlivych klapkach je vulkanizovane gumove tesnenie dookola klapky a je pomerne hrube a makke takze klapku pri dorazoch tlmi resp. odpruzi) tiez sa da vidiet ze snimac tlaku je iny a tiez inde umiestneny. Skusenost je taka, este som nevidel ani nepocul, ze by E4 nasal klapku a tiez sa s tym nestretli ani moji partnermechanici z DE (stale to sledujem). Kamos s DE sa tiez strasne bal a ma E3 tak sme namontovali sanie z E4 ale muselo sa upravit (jedna doraz. poloha) a tiez snimac, da sa to. Nikto ti nikdy nezagarantuje ci nasaje alebo nie hovorim len skusenost ale pravidelne to sledujem. V takomto pripade riesim radsej prevenciu ako dosledky sanie Euro3 13200 sk