... všetko o BMW ...
jonek1200 napísal:zdravim vie mi niekto poradit ked mi sviety kontrolka airbek kvoly cipu pod sedackou spolujasca na e-60 ako s mozem toho vyhnut trikrat do roka som bol kvoly tomu bavarie a dost velke love som zatu opravu daval
lupo napísal:lovencyna tvoj kobylok? tolko chyb v jednej vete sa hadam ani neda spravit pici... sa uvedom pre boha.
lionlion napísal:no neviem urcite ale mne sa zda ze ten zatazovy v sedacke nema nic spolocne s airbagami (myslim s tou kontrolkou, lebo on je tam vlastne nato aby pri buracke nevystrelili aj tie ktore nemusia) podla mna keby bol vadny senzor v sedacke tak by svietila kontrolka upozornujuca na nezapnutie si pasu alebo nieco take
podla mna to najskor bude ten zly kontak na aibagu, brat robi v servise a hovoril ze je to najcastejsia pricina ked sa len tak rozvieti airbag
profor napísal:
Vedle jak tá jedle. snímač obsadenia v sedačke má priamy súvis s airbagmi, takže ak je vadný, svieti kontrolka
TT-SIMIK napísal:
Presne tak.....mne najpr odišiel senzor v sedačke a teraz je nejaký problém z pyropásom.....takže súvis a velký....
lionlion napísal:
Ved jasne ze to ma velky suvis ved je tam kvoli airbagom, ja len ze ked je vadny ten zatazovy nemala by svietit kontrolka pasov namiesto airbagov?