... všetko o BMW ...
miki012 napísal:mam taky problem pri prydavany plynu m i rezonuju tlacitka na volante teda len na lavj strane.pridavanie hlasitostymal niektotento problem lebo som tu nic nenasiel?za kazdu radu dakujem
Jejtyno napísal:daj potom vediet ci to pomohlo a mozes aj nejaky navod nahodit:)Moj problemNerovnosti a hned sa tlacitka ozvu tak ix drzim dlanou ale nebavi ma to takze pojde to von a podlepim ix, mam nato take elektrikarske tenke pruzky akokeby latkovej pasky ktora sa pouziva na kablove zvazky a uvidime co nato povedia..Budu tam tesnejsie pritlacene ale samozrejme nie nadoraz aby si to neregulovalo hlasitost samo ako xce..
![]()
lukinooo3 napísal:no a mne strasne lezie na nervy klepkanie v stlpiku pri soferovej hlave...a vrzganie tesneni na dverach u sofera...skusal som uz nato striekat vselico a zas a znova to iste...
lukinooo3 napísal:ja mam v e 61 r.v 2004 najazdene 215000 a nic nehrkoce len ten volant:(no s LCI mam skusenost taku ze hrobove ticho..ale ta ma len 70 tis. najazdene...ale uz predna naprava menena,zadne loziska menene...stale cosi...:)ale tak mne na predface moc tiez nic neklepe..okrem vrzgania sedaciek a dveri je to v pohode:)