... všetko o BMW ...
masss napísal:prosim o radu pri 90km/h mi trasie prednymi kolesami.nad 130km/h to prestava.kolesa som dal vyrovnat vyvazit taktiez som skusil inu sadu kolies orig bmw a robi to stale.myslel som ze to bude poloosou ale na prednej naprave som ich nenasiel.jedna sa o bmw E60 530diesel rok 2004.prosim o radu co to moze byt.dakujem
masss napísal:prosim o radu pri 90km/h mi trasie prednymi kolesami.nad 130km/h to prestava.kolesa som dal vyrovnat vyvazit taktiez som skusil inu sadu kolies orig bmw a robi to stale.myslel som ze to bude poloosou ale na prednej naprave som ich nenasiel.jedna sa o bmw E60 530diesel rok 2004.prosim o radu co to moze byt.dakujem
PSnoopy363 napísal:...obidve predné kolesá chodia pod blatníkom dopredu - dozadu...
Laco19 napísal:Tiez som menil minuly rok tie silentbloky (hydroloziska) v prednych ramenach za original BMW 31126768302. Nepamatam ake tvrde boli nove po montazi ale teraz ked rukou zalomcujem kolesom tak vidim ako rameno v silentbloku lieta, no mozno to tak ma byt. Skoda, mohol som si po montazi pohyb ramena v silentbloku nafilmovat aby som to mal s cim porovnat.
Myslim ze ak nie su inde vole tak nema vyznam nieco preventivne menit, lepsie to nebude a ak pouzijes nahradu tak akurat pribudne istota ze diel budes odteraz menit kazdy rok.