... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

durislav
Autor témy
Auto: BMW 330d E9x
Kraj: Bratislavský

E60 545i - poprosim zhodnotit.

Pondelok, 8. Novembra 2010, 22:58

Ahojte,

nasiel som tuto 545i:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... abNumber=3

tie km ma az tolko netrapia (predpokladam, ze ten motor je skoro vecny ak ma meneny olej a netrapi sa za studena), len ci sedi cena/interier/vybava/km. Meno predajcu je kazdopadne zaujimave :?

A dalsia vec - ludia co sem vozy dovazaju - vedel by to niekto dotiahnut + prihlasit, samozrejme za odplatu ? Pripadne aj nedotiahnut, ak by nieco nesedelo, cestu samozrejme nie je problem preplatit.

Dik

Užívateľov profilový obrázok
depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Re: E60 545i - poprosim zhodnotit.

Utorok, 9. Novembra 2010, 09:12

Vyzera pekne podla mna, pise ze je 1. majitel a auto ma servisnu knizku. Cena je ale nejako moc nizka na moj vkus. Treba zavolat a spitat sa ci bolo velmi roztrieskane :D Podla tych malickych fotiek sa toho neda vela zistit. Kazdopadne treba si vybrat viac aut ked chces ist vonku, aby si nebol sklamany ked dojdes na miesto. My sme s kamosom sli pre jeden mercedes C320Cdi Avantgarde a ten bol v takom chujovom stave ked sme dosli na miesto ze sme ostali velmi sklamany, este ze existuje internet v mobile a hned sme nasli iny krasny kombik 320CDI v AMG pakete s 30tis km.
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

durislav
Autor témy
Auto: BMW 330d E9x
Kraj: Bratislavský

Streda, 10. Novembra 2010, 01:48

takze nikto si nechce spravit vylet k lubecku, nikto nema zaujem hodnoti ??? Teda, chlapci.... mrtvola ako Jaguar Type-S ma viac response nez toto :)

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Novembra 2010, 07:45

Z tych foto neni moc vidiet detaily. Ako z vonku aj z vnutra vyzera zachovalo.
Mne sa troska nepozdava to oblozenie interieru. V predu ma drevo a na madlach dveri ma uz chrom. Neviem ci taka kombinacia byva standardne. Ja mam vsetko komplet v dreve. Ci to nahodou nebolo buchnute a poskladane.?!

Ale asi ako uz bolo spomenute, treba asi najskor zavolat tam a popytat sa, nech sa tam clovek netrepe zbytocne.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Spiderman
Auto: e60 530xd
Kraj: Nitriansky

Streda, 10. Novembra 2010, 09:50

no ono ked natrafis na k.k.ta, tak ani zavolat nestaci... depressman ma pravdu, treba si pozriet viac aut, ked uz si vonku, aby si mohol pozriet aj tie, ked uz si vonku. mne sa napriklad stalo, ze som isiel pozret jednu e60, kokretne tuto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Zavolali sme chlapikovi, hovoril, ze ju tam ma. potom sme mu volali uz ked sme boli na mieste, lebo tam nebol, meskal a vtedy povedal, ze ju preda minuly tyzden. ale ze tam ma jednu striebornu... a ked dosiel, tak povedal, ze ju preda vcera... ale nastastie sa podarilo kupit z vedlajsieho salona :smile:
a tato e60-ka je este stale na nete a pritom sa tam vobec nenachadza, takze keby nahodou niekto po nej pokukoval, tak pozor na to [-X

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných