Niektore "POWER BOXY" nemusia byt zle,ked su riadene cpu,,ale nikdy to to nebude ako uprava riadacej jednotky...
inak ked citam co je hore popisane,,tak neviem kto by to musel upravovat,,aby odislo turbo a trysky,

to by musel robit niekto kto nevie co robi,,,trysky sa daju pokazit aj to iba v extremnych pripadoch vysokym tlakom,co pri klasickom navyseni nieje potreba ani menit,,,a turbo by sa muselo pridavat do nebies,,aby sa kazilo,,,automobilka zvaca neprekracuje ani 65% hodnot povolenych vyrobcom turba!!!
riesil som uz kopu pokazenych turb a trysiek,,co si chlapci mysleli ze bolo chipom,,ale vzdy to bola unava materialu,,alebo zaobchadzanie,,,ked mi niekto prinesie auto s turbom co ma najazdene 300tis,, tak to proste je turbo pred smrtou,, niekomu vydrzi 150 a niekomu 400tis... a 90% bmw co som tu mal starsich ako 7rokov nema trysky v poriadku na stolici mali o 10% az 35% nizsie davky ako predpisane..
Po chiptunigu trpia skor mechanicke veci,,hlavne spojka,,ktora je dost unavena... po napr.8rokoch zvacsa neudrzi ani 70% z novej...preto ked niekto odomna chce velke vykony na stare auto,,nikdy neodporucam viacej ako 15-20% aj to uz moze spojke pomoct do vecnych lovist :)
BMW 330D <400ps/900NM> d-racing.sk diesel chiptuning (chiptuning,upravy sw,odstranenie dpf,egr,odstranenie chybovych kodov atd.)