... všetko o BMW ...
wixter napísal:Zdravim Vas, chcem sa len opytat ohladom otacok ci s tym tiez mate skusenosti, ci je to v pohode alebo si mam dat na nieco pozor. Napr. ked stojim na cervenej mam 530dA tak mi sem tam otazky tak fakt nezne kolisu okolo 100rpm napr. zo 700 na 600 a tak... je to normalne? pripadne nejake tipy? diky
wixter napísal:myslim, ze by sme si nemali vsimat kazdy detailik na aute. Preventivne ist na diagnostiku a ked bude vsetko ok, tak veselo jazdit a uzivat si radost z jazdy. Na octavii som nic neriesil pokial jazdila a nezdalo sa mi byt nieco fakt ze cudne. Chodil som pravidelne na servisne kontroly podla planu a viac som neriesil. Musim sa to naucit aj tu. ked pisete vsetci ze sa Vam to tak nezne hybe tak som kludnejsi.
baworo535d napísal:presne ta "magicka" 80km/hja som to tiez tam najviac pocitoval to kolisanie otacok
![]()
moje riesenie: pridal som a prestalo to![]()
ako keby auto sa mi snazilo povedat PRIDAJ![]()
wixter napísal:![]()
asi tak nejak
jares666 napísal:Mne sa niekedy stava ze ak idem okolo 100 km/h tak ako keby priblizne kazdych 10 sekund na pol sekundy motor stratil jemne vykon (co som si vsimol aj ze jemne klesli otacky) ale potom zase bolo citit ze zase hned "taha" ako pred poklesom tych otacok. Najprv som si myslel ci tam nebude nejaka nekvalitna nafta ale aj ked som zacal tankovat na inej pumpe tak sa to stale prejavovalo.Mali ste na mysli toto?