zdravim mam problem na lavej strane mi nejdu angel eyes ... stalo sa to z nicoho nic, aka moze byt pricina??? dam aj nejake fotky ci je to tato mala ziarovka 12V 10W fotky su nie moc dobre ... ale neviem ci je len jedna ziarovka pre 2 "ring" ked nejdu obidva, este ma napadla poistka... xenon, dialkove idu. Poprosil by som o radu
Daj ten ziarovke 12V a uvidis. Inak to aj vidiet ci je spatna lebo je prepalene vlakno vedy. Urcite ju budes mat vypalenu. Ta riarovka je halogen 12V/10W bajonet uchyt. Da sa to rozobrat a ziarovku vybrat. Za cca 2eura kupis druhu. Ziadnu vedu vtom nehladaj je to jednoduche
tak ano bola to ta ziarovka ... vlakno nebolo pretrhnute ale akurat bol tam maly cierny flak... ziarovka nestala 2ecka ale nejakych 13 po prepocte kupoval som to vonku a v bmw, inde ju nemali v servise.
tak ano bola to ta ziarovka ... vlakno nebolo pretrhnute ale akurat bol tam maly cierny flak... ziarovka nestala 2ecka ale nejakych 13 po prepocte kupoval som to vonku a v bmw, inde ju nemali v servise.
Ty si kúpil celú s tým plastovým telom však? Trevor to myslel tak, že z tela máš vybrať tú bajonetku (zatlačiť a vytočiť) a kúpiť rovnakú.
Tomáš
BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers
nie nie len ta mala ziarovka stala 15CHF ... som vo svajciarsku ... ano a mal som to rozobrate, v jednom servise mi povedali , ze to musim celu myslim komplet ele som videl, ze to ide rozobrat tak som to rozobral a vybral tu malu ziarovku a ta stala ako som pisal 15CHF ... o co ma este caka vymena oleja dojazd cca 2000km, tak to bude tu pekna palka tu kolko mozem spravit na 530d km navyse chcel by som to menit na sk???
nie som odborník na olej, ale myslím si, že aj keď tomu dáš ešte ďalších 2000 km (možno aj 5000 ?) po limite, tak sa tomu nič nestane, pokiaľ nebudeš z CH na Sk cestovať cez Londýn a Stockholm, tak by som s tým asi vydržal až na Slovensko :)