... všetko o BMW ...
AlienZV napísal:Aký majiteľ také auto
faalkoo napísal:manual 240tkm..dnes som sa rozpraval s jednim z baworaku a ten mi hovoril ze mozu aj trisky blbnu alebo ze su zle nastavene ci co,ale povedal aj ,ze to moze byt hoci co.takze sa mozem tesit...mam taky z lahka silny pocit ze v najblizsej dobe pojde ovela viac veci na vymenu..a ze Deutsche fahrzeug ,gute fahrzeug ...phaaa..najblizsie auto bude asi oktavka ,alebo volaky pekny stvorkovy golf....uz nechcem drahe a este kutomu take komplikovane auto.pfuuuj...radsej budem jazdit elektricku hehe
faalkoo napísal:manual 240tkm..dnes som sa rozpraval s jednim z baworaku a ten mi hovoril ze mozu aj trisky blbnu alebo ze su zle nastavene ci co,ale povedal aj ,ze to moze byt hoci co.takze sa mozem tesit...mam taky z lahka silny pocit ze v najblizsej dobe pojde ovela viac veci na vymenu..a ze Deutsche fahrzeug ,gute fahrzeug ...phaaa..najblizsie auto bude asi oktavka ,alebo volaky pekny stvorkovy golf....uz nechcem drahe a este kutomu take komplikovane auto.pfuuuj...radsej budem jazdit elektricku hehe
faalkoo napísal:chlapy mam asi taky problem ze ked idem v rozmedzi otacok od 1500 do 2000 a potrebujem v tom rozpeti zrychlit auto rozmysla asi sekundu ci pridat alebo nie.proste zatitim vtedy prudky pokles vykonu.mozu to bit tie klapky???vahu vzduchu som menil..poradte prosim ..uz som zufaly.vopred dakujem
MateX3 napísal:
Urcite sprav DIAG.
Mozes este pozriet skrtiacu klapku ci sa nelepi - je sucastou EGR. Jednoducho odpoj plastovu hadicu privodu vzduchu do motora a uvidis. Daj info potom.
eko.fresh napísal:
Skrtiaca klapka pri vznetovom motore ? a este sucastou EGRka ?
Tak asi fakt treba pozriet ci sa nelepi...
faalkoo napísal:akoze chlapci si myslite ze tu lamentujem bez toho aby som to napichol na comp???to by bolo velmi lahke keby sa vsetko dalo vyriesit diagnostikou.ked uz "aspon mi bolo povedane" ze sa to musi v baworaku napichnut oni ze vraj maju este jednu diagnostiku ktora je nejak prehladnejsia a dostanu sa s nou do elktroniky celeho auta a tam sa to riesi.aspon tu v rakusku.na svk v bmw servisoch veda K.K.tak nejak mi to bolo vysvetlene v BMW..cakam na jedneho curaka co mi to mal spravit len ma teraz vela prace,tak musim pockat.a to ze tam mam najlepsi baworacky dieselovy motor???To bol dovot pre kupu tohto auta...myslel som si ze sem pisu ludia ktorych bmwecka bavia zaujmaju sa o ne a sa do nich rozumeju...ale vidim ,ze vecsina nema ani paaaru o com pise..takze som asi zase na zlej adrese ,alebo predsa niekto s rozumom v hlavicke ,alebo vsetko len skodofka mechanici???dufam , ze som nikoho neurazil ,to by ma fakt mrzelo...ale stale verim ze mi odpise nejaky skuseny typek...vopred D:A:K:U:J:E:M !!!