... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Adami89
Autor témy
Auto: BMW 535d
Kraj: Košický

Automaticka prevodovka novy soft

Štvrtok, 9. Júla 2009, 09:19

Ahojte.
Niekde som sa dočital, že je mozne upgrade softu čo je v automatickej prevodovke, vraj bude lepsie radit. Čo je na tom pravdy a kolko taka sranda môže stáť.Ďakujem
Jedna sa o auto BMW 535d E60

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Automaticka prevodovka novy soft

Štvrtok, 9. Júla 2009, 13:06

radim ti neupgradovat soft ak to fakt nie je potrebne.

Adami89
Autor témy
Auto: BMW 535d
Kraj: Košický

Štvrtok, 9. Júla 2009, 14:27

airbone napísal:
radim ti neupgradovat soft ak to fakt nie je potrebne.

Autu chodia otacky a nevie sa niekedy rozhodnut ci ma zaradit alebo nie tak preto sa pytam, bolo odporucene ze to vraj pomôze.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 9. Júla 2009, 14:36

Adami89 napísal:

Autu chodia otacky a nevie sa niekedy rozhodnut ci ma zaradit alebo nie tak preto sa pytam, bolo odporucene ze to vraj pomôze.

to môže robit aj vadny hydromenič,alebo nejaká zapísaná staršia chyba prevodovky!!!!
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

donie

Streda, 18. Novembra 2009, 13:33

neviem preco ti kolega z fora radi neupgradovat soft v automate, je to normalna vec. ked mas nove auto, zvyka si na tvoj styl jazdy, presne o tom je novy soft v prevodovke. 100 km ma uciaci rezim, podla toho ako slapes na plyn sa prevodovka uci radit, pri akych otackach radi....
Ja mam E39, ja som to upgradnut dal, kupoval som auto od starsieho panka, panko jazdil dôchodcovsky, radilo mi to pri 1300 otackach. dal som to prepalit, neradi mi to rychlejsie, mam tam najposlednejsi soft,ale radi mi to pri 2000, tak som to naucil....ale zas spotreba stupla.... :-(

Rudkoo
Kraj: Zahraničie

Streda, 18. Novembra 2009, 14:21

nato aby sa prevodovka opet učila kedy má preradovať stačí vymazať zapametané hodnoty a nie meniť soft...

ide to aj cez carsoft...aspon na e46

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 18. Novembra 2009, 17:28

Nedoporučujem upgrade softu len tak,daj to riešiť do origo BMW,oni už budú vedieť čo s tým. EGS v e60 používa dosť špecifické adaptívne algoritmy. A hoši,nič v zlom,ale nepíšte tu nejaké fámy,keď sa do toho nevyznáte. Nie je nič horšie ako keď príde auto po zásahu amatérov,ktorí sú nadupaní historkami z netu.

donie

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 12:02

No ved to....amateri z netu, preto som bol v AWT, nie na nete, v AWT povedali, ze vymenit soft, hned som si tam nechal vymenit aj olej v prevodovke a nejde to inak ako predtym,ani to neradi inak, akurat som to naucil radit pri vyssich otackach....

Carmig
Auto: 325iT
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Novembra 2009, 00:40

PetoK napísal:
Nedoporučujem upgrade softu len tak,daj to riešiť do origo BMW,oni už budú vedieť čo s tým. EGS v e60 používa dosť špecifické adaptívne algoritmy. A hoši,nič v zlom,ale nepíšte tu nejaké fámy,keď sa do toho nevyznáte. Nie je nič horšie ako keď príde auto po zásahu amatérov,ktorí sú nadupaní historkami z netu.

Tomu nějak nerozumím, můžeš mi prozradit proč nedoporučuješ upgrade SW?
diagnostika a kodování BMW.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní