... všetko o BMW ...
Vladdo01 napísal:Vies ja som trochu antitalent co sa tyka pod kapotou xD Vyznam sa do aut.Ale suciastky mi robia trochu problem.Mne ide oto zeci sa nemam strachovat zeby sa daco stalo s autom aj keby mi pisalo auto ze -1000 km OLEJ.ten olej vymen a resetni interval.. ze si mal 350 a mas nulu, s toho si tazku hlavu nerob.. neboj pridu aj horsie chvile![]()
a microfilter otvor pozri v akom su stave (su dva) ked su spinave, vymen ked nie nechaj tam a v oboch pripadoch znova reset itervalu a mas klud :)
eEDOo napísal:Mozem sa ta spytat co myslis pod resetnutim intervalu ? XDdon't panic :) ....urob co si auto pytat, resetni intervaly a hotovo.
Navod na reset cez BC je aj tu na fore niekde a kde su mikrofiltre najdes aj na youtube.com
Vyznam sa do aut.
G_POWER_M5 napísal:Autobazar . Dovoz taliansko. Preco?! A servisoval to auto najprv prvy servis v BMW potom v LANCII.Posledny serrvis 120 000 km ani nema zapisany v Servisnej.Ale zevraj v pocitaci bol zapisany.
l.bily napísal:To presne neviem nemam v hlave celu Servisnu. Ale vychadzalo to tam tak ze kazdych 30 000 menil olej obcas Brzdy,filtre,.Rok vyroby je to 2006.
a posledny servis ma zapisany s datumom xy 2008 nie?a od tej doby ma dalsich 150 tisic
abernolak napísal:to - Vladdo01
![]()
od kamarata buhehe...no comment
ale mimo servisov jazdi super...