... všetko o BMW ...
nrmatus napísal:Nazdar chlapi, mam 530d e60 160kw a 6r. manualnu prevodovku a prave koli tej prevodovke mi stoji auto uz cca 6 mesiacov, nevedia si s tym dat nikde rady, vo firme na novej bani mi objednali veci do nej za cca 1200€ co vraj boli zle nejaky stromcek a loziska a jedno ozubene koleso,ale ze oni mi to opravovat nebudu, ja sa do toho nevyznam ale ta prevodovka uz bola asi u niekolkych majstrov a ani jeden to nevie zlozit, raz nesli zaradit 2,4,6 a potom dalsi majster to opravil a zase nejde neutral, ja uz nevim co mam robit tak by som Vas chcel poprosit ci niekto nepozna nejakeho poriadneho mechanika co by to vedel zlozit, vraj len to je kamen urazu, ze to neni dobre zlozene ale nikto sa do toho nechce chytat, ak by tu niekto poznal niekoho bol by som strasne vdacny lebo uz som s nervami v koncoch a strasne si nadavam ze som nekupil hned novu ale cena 2000€ ma odradila hned ale teraz sa mi to uz nezda tak velaak je nejaka nadej dat dokopy tu moju hned to berem, tak ak nieto bude vedet pomoct bol by som moc rad, diky
nrmatus napísal:no praveze prevodovka je zlozena vsetko tam je co ma byt, len problem je zlozit to spravne, pozerali to dvaja mechanici a vraj je vnutri nieco vyskocene, nejde tam dat ten neutral a ked sa tam aj da tak pocut jak o seba jebu tie ozubene kolesa, ale zajtra idem kuknut druhu prevodovku z buracky za 350e aj so zarukou, no som zvedavy ked to pojdehodim tuto moju dole balkonom
nrmatus napísal:chlapi kupil som prevodovku, cislo aj kod su zhodne GS6-53DZ code: HGDja uz len dufam ze vsetko dobre dopadne zajtr mi to montuju tak uvidime, ale stale chcem dat zlozit tu moju prevodovku kedze su tam nove veci za 1200€ a predam ju, snad