Nedeľa, 31. Marca 2013, 17:12
Dnes sa mi stala taká nemilá vec. Na aute mi ešte nejde diaľkové ovládanie tak som zatváral centrálom ručne kľúčom v zámke. Včera večer som ešte zavrel dvere ok ale dnes sa mi nedali otvoriť centrálom. Tak som to skúsil v kufrovom zámku a v pohode. Ale v kufrovom mi auto nikdy nešlo zavrieť a tak ostalo otvorené aj som sedel v ňom. Potom som musel ísť na jedno stretnutie ale stál som pri aute a zatiaľ sa otec hral s kľúčom vo vodičových dverách. Potom sme ho nejak zakecali a kľúč ostal zaseknutý v zámke v polohe doľava teda na otvorenie. Po cca 10 min sa stiahli všetky okná a zdverí pri vodičovi sa začalo dymiť. Rýchlo som odpojil baterku a vytiahol kľúč. Ale musel som odísť tak som baterku zapojil naspäť a už sa z nikade nedymili ani poistka sa nevypália a už aj funguje zatváranie dverí aj otváranie cez zámok. Avšak sporadicky vo dverách abo pri dverách niečo cvakalo ako relé. Teda centrál ide, el, oká idú, pamäťové sedačky tiež aj spätné zrkadlá. Stredu to ideme rozobrať ale neviete náhodou čo mohlo odísť respektíve z čoho bol ten dym?? Díky.
Naposledy upravil/-a
tomikelly v Piatok, 5. Apríla 2013, 21:47, upravené celkom 1 krát.