starynovy napísal:A ako vierohodne zdokumentujes ze to pomohlo? Ci kedze sa nepokazilo, tak ten olej zabral..

K VIFu su certifikovane lab. testy aj v tej veci zvysenia mazacej schopnosti paliva.
no je to diskutabilné, ja používan vifko dlhodobo, aj v E46ke som ho používal a teraz do E39 dávam dvojnásobné množstvo Vifka,ale podla mna to neni až taký zázrak jak to všetci ospevujú,lebo v tom malom množstve čo sa pridáva do nafty,nemožeme očakávať od toho zázraky,jako pomáha to ,to je pravda,ovrené,že motor ide o kúsok krajšie aj spotrebovo po dlhodobom používaní Vif sa upravia hodnoty na nižšie, čo a týka mechaniky, pokazí sa ti tak či tak ten motor o niečo sa prdĺži životnosť trisiek a čerpadiel ale o kolko to uje diskutabilné tiež. To ma len tak napadlo,odskúšať pridávať do nafty ten 2T olej aj s Vifkom,po tom,čo tu šítam,že aj čerpadlá z M57mičky lúbia strúhať piliny do nafty a aby to malo ešte lepšie mazacie schopnosti ,prdsa pol deci 2T oleja ,čo je jeden štamprlík na 10litov nafty nemože ničomu uškodiť, keď to majú aj češi aj nemci overené, že to funguje a chod motora je tišší... Ja som to ešte neskúšal,iba čo čítam na diesel forach,že s tým majú kladné skúsenosti,odskúšam uvidím,či je to blbosť alebo nie...