... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Gali6 napísal:Čau, termostat pri EGR máš jednoduché vymeniť lebo keď zhodiš kryt tak ho hneď vidíš. Ale tan hlavný.. Aký máš ročník???
Mne ked menili hlavný tak sa s tým pekne natrápili, pretože sa nemohli dostať cez nejakú ,,chobotinu,, čo znižovalo emisie. Chlapci v servise vraveli že ak by som mal staršiu verziu čo mám 2004 tak tá vecička na emisie tam nie je a prístup je jednoduchý. Malo by to byť niekde blízko ako máš termostat pri EGR..
cnn88 napísal:http://www.auto-treff.com/bmw/vb/showthread.php?threadid=214000 ja som sa k tomu tak nemohol dostat mne tam zavadzala sahara tak skuste
marosss napísal:TTSimik - máš 100kw?, lebo sa mi to tam zdá s tých fotiek iné, nejaké priestranejšie
ice.blade napísal:aj ja mam jednu otazku ohladom 318i... zdalo sa mi ze mam stale zatvoreny termostat... lava hadica do termostatu total studena prava mi isla uhoret... auto sa neprehrievalo ale zavzdusnovalo sa mi dierou v hadici ktoru som si vsimol nedavno... vymenil som termostat, deravu hadicu ale nezda sa mi ze by termostat prepustal tak ako by mal... sice je uz lava hadica do termostatu na dotyk tepla, auto sa nezahrieva ale ale... vedel by mi to pozriet niekto kto ma taktiez E46 318i ako to ma? dakujem