Chcel by som sa opytat blbne mi exterierovy teplomer? kde ho najdem? je tazke ho vymenit? ked umyjem auto zacne to skakat z +50 na -40 a stale to pipa jak drbnute dost to lezie na nervy a aj kurenie je potom zblaznene... dakujem...
takto takto takto...ked ti blbne vonkajsi teplomer tak ti blbne aj kurenie? ak by mi to niekto priblizil...aky ma vonkajsi teplomer vplyv na kurenie?ja som ho tam nemal vobec a necitil som nijake zmeny v kureni.... p.s. mozno tam budes mat iba zly kontakt.zaoxidovany... inac ja som ho kupoval a stal myslim 25 eur.
ja som mal pocit ze ked to skocilo na -40 tak zacalo to viac kurit... niesom si uplne max isty ale tak som to citil... a je mozne ze to ma uz oblieval horuci pot ked to 55krat piplo
ja len viem, ze ak som ho nemal a v lete mi piplo ze -40 tak mi nesla klima, isiel mi vzdy teply vzduch..(pretoze asi len nejaky rus by si pri teplote -40 pustal studeny vzduch:))
To iste robi aj mne ukazuje mi -40 a pod.ale nezaznamenal som aby topenie v aute to nejak ovplivnovalo,ak je auto studene ide studeny vzduch aj sa nahreje ide teply take asi tak ties to musim dat vimenit lebo ma to znervoznuje to pipanie