... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
setik
Autor témy
Auto: BMW 320D e90 M-Paket
Kraj: Zahraničie

nastaveni navigace professional

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 00:05

Zdravim,
chtel jsem se zeptat,jestli by mi nekdo poradil,zda-li jde v navigaci professional v e90 nastavit, aby se mi na mape zobrazovali napr. cerpaci stanice ( shell,omw,agip atd.) , restaurace , parkoviste a podobne veci jako napriklad tady v prilozenem obrazku.
A taky jestli jde nastavit, aby se mi zobrazovala povolena rychlost v danem useku,kterym zrovna projizdim ? Diky
Prílohy
audi-navigation-syst_1600x0w.jpg
audi-navigation-syst_1600x0w.jpg (139.4 KiB) 1336 zobrazení
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling <- Přiběh

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: nastaveni navigace professional

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 11:09

Ja mám zobrazenie MPR ako prvok výbavy. Volá sa to "Speed Limit Info". Neviem z hlavy povedať, či to mala už aj E90. Ale nefunguje to vo všetkých krajinách. Na Slovensku to nefunguje. Keď som bol zopár razy v Rakúsku, tam to fungovalo.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

bruno75

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 12:29

No, na mojej navi Profi v E60 sa dá nastaviť vyhľadávanie čerpačiek (reštaurácií, hotelov...) podľa názvu, ale pokiaľ viem zobrazenie konkrétnej čerpačky (hotela, reštaurácie...) aj s práslušným emblémom na mape nejde. Myslím, že na všetky čerpačky má jeden univerzálny symbol - obrázok čerpacieho stojana, na reštaurácie vidličku a nôž a pod.
Tie obmedzené rýchlosti mi na E60 na SK určite nefungujú, zdá sa mi, že v Rakúsku to išlo, ale nie som si istý.
F10 (F11) má oveľa lepší systém a vie dokonca čitať aj značky (obmedzenia rýchlosti) pri ceste a obmedzené rýchlosti zobrazuje aj na HUD
Mexican: trochu OT, ale zareagujem jna tvoj príspevok v inom vlákne: to aj pripojenie na net cez mobil je v F10 na SK blokované :shock: To ako normálne spárujem telefón, nahodím dátové spojeneie cez môj mobilný dátový paušál (ktorý používam aj keď sa pripájam cez notebook) a iDrive sa nepripojí na net len preto, že som na SK? :shock: ](*,) WTF :evil:

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 15:17

bruno75 napísal:
No, na mojej navi Profi v E60 sa dá nastaviť vyhľadávanie čerpačiek (reštaurácií, hotelov...) podľa názvu, ale pokiaľ viem zobrazenie konkrétnej čerpačky (hotela, reštaurácie...) aj s práslušným emblémom na mape nejde. Myslím, že na všetky čerpačky má jeden univerzálny symbol - obrázok čerpacieho stojana, na reštaurácie vidličku a nôž a pod.
Tie obmedzené rýchlosti mi na E60 na SK určite nefungujú, zdá sa mi, že v Rakúsku to išlo, ale nie som si istý.
F10 (F11) má oveľa lepší systém a vie dokonca čitať aj značky (obmedzenia rýchlosti) pri ceste a obmedzené rýchlosti zobrazuje aj na HUD
Mexican: trochu OT, ale zareagujem jna tvoj príspevok v inom vlákne: to aj pripojenie na net cez mobil je v F10 na SK blokované :shock: To ako normálne spárujem telefón, nahodím dátové spojeneie cez môj mobilný dátový paušál (ktorý používam aj keď sa pripájam cez notebook) a iDrive sa nepripojí na net len preto, že som na SK? :shock: ](*,) WTF :evil:

Presne ako píšeš. Spároval som telefén s autom, nastavil som si, že cez telefén chcem využívať dátové služby a keď som si v aute chcel pustiť internet tak ma to poslalo dpc, že v tejto krajine funkcia nie je podporovaná. Ešte ma predtým auto upozornilo na to, že prenos dát cez telefén môže byť drahý :mrgreen: Tak som sa na to vysral. Ale možno niekde treba ešte niečo nastaviť, lebo ja mám v aute ešte aj zabudovaný telefén (podľa výpisu výbavy) a neviem, či sa náhodou auto nejakým spôsobom nesnažilo použiť ten. Ale ako som v tom inom vlákne spomínal, nehodlal som túto funkciu nejako masovo používať, tak som sa tomu ďalej nevenoval. Niekedy keď bude viac času, sa v tom skúsim ešte porýpať.

Edit: Ešte doplním, že ten zabudovaný telefón, to je hands free sada s vlastnou SIM kartou (kód výbavy 633).
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných