... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

V-MAXX

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 20:42

chcel by som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s podvozkom V-MAXX, ide mi konkretne o vyskovo stavitelny na e30..

http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... k-bmw-e30/
F11 525d
E70 35d

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: V-MAXX

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 20:46

ja ho mam na E36tke uz rok a zatial nemam snim ziaden problem. len cenu som nasiel nizsiu

cretino
Autor témy

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 20:47

cital som o tom podobne hodnotenia ze to ma dost dobry pomer cena/kvalita.. kde si ho nasiel lacnejsie?
F11 525d
E70 35d

Jannci

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 20:53

ja som sa neako dopracoval az k vyrobcovy. ten mi poslal mail na neakeho obchodneho zastupcu v cechcach, lenze ten zan vtedy pytal okolo 16 tisic ceskych. tak som znovu pisal vyrobcovi, nech mi da zoznam vsetkych zastupcov v europe, ze ja niesom akoze na slovensku. tak a potom som len pisal maily a potom som si len vybral najnizsiu cenu (aj s dopravou) vysiel ma vtedy na neakych 12tisic SK a prislo mi to domov

cretino
Autor témy

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:01

to je super napad, ak sa pre tento rozhodnem vyskusam to aj ja tak.. co som cital, zevraj je to ovela tvrdsie ako pevne podvozky od nich... ako si spokojny s tvrdostou toho podvozka? povedzme oproti serii, alebo ked to vies porovnat s nejakym inym...
F11 525d
E70 35d

Jannci

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:14

cretino napísal:
to je super napad, ak sa pre tento rozhodnem vyskusam to aj ja tak.. co som cital, zevraj je to ovela tvrdsie ako pevne podvozky od nich... ako si spokojny s tvrdostou toho podvozka? povedzme oproti serii, alebo ked to vies porovnat s nejakym inym...

prechod cez retarder:
predok 5km/h, ida buchnem podvozok
zadok 8km/h, inak zoskoci

predny narznik mam 15cm od zeme, zadok je vyssie, neviem ti povedat kolko

prejazdy zakrutami, tak to sa neda ani zrovnat. kde iny idu 80, a uz ich naklana, ja idem 110-120, a auto je priklincovane.

na pezinskej babe do vrchu som vdaka tomu skratil cas skoro o pol minuty oproti serii

cretino
Autor témy

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:22

:D super, presne toto som chcel pocut/citat... ja s tym v buducnosti planujem driftovat, pripadne zbehnut na okruh ked ho uz mam asi 25 kilakov od domu a podobne veci - takze by to asi mohlo byt.. hladal som totizto nejaku lacnejsiu alternativu k stavitelnym typu D2 racing, FK, ... jasne ze to az take nebude, ale na zaciatok by to stacit mohlo si myslim uz teraz stale viac a viac.. :)

takze Ti dakujem za popis skusenosti - moc mi to pomohlo a reakcie dalsich majitelov ma este dufam utvrdia v tom, ze to bude dobra investicia..
F11 525d
E70 35d

Jannci

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:25

cretino napísal:
:D super, presne toto som chcel pocut/citat... ja s tym v buducnosti planujem driftovat, pripadne zbehnut na okruh ked ho uz mam asi 25 kilakov od domu a podobne veci - takze by to asi mohlo byt.. hladal som totizto nejaku lacnejsiu alternativu k stavitelnym typu D2 racing, FK, ... jasne ze to az take nebude, ale na zaciatok by to stacit mohlo si myslim uz teraz stale viac a viac.. :)

takze Ti dakujem za popis skusenosti - moc mi to pomohlo a reakcie dalsich majitelov ma este dufam utvrdia v tom, ze to bude dobra investicia..

len ti poviem este jednu vec, co ma prekvapila. predne tlmice su coilover, mas dlhsiu strunu. ked som to nahodil, tak mi suchali predne kolesa o struny. musel som dat podlozky. tie som daval 4, aby to nevyzeralo sproste, ze predok sirsi ako zadok. a potom vznikol dlasi problem. kolesa suchali o blatniky. tak som nakoniec aj blatniky vytiahol von. podlozky som daval 15ky, pretoze mensie nemali ten vystredovaci stred a koleso by dryalo vlastne len sroboch co je cele zle

cretino
Autor témy

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:33

fuha, to je teda zaujimave... ](*,) som na to coraz viac zvedavy aky to spravi vysledny efekt.. kolesa mam alpiny s ET12 takze mne to bude skorej suchat o tie blatniky, aj ked v najhorsom pripade tie pojdu von.. inak o tom, ze by to suchalo o pruzinu som este nikde nepocul (ani pri inych)... nemal si predtym tie kolesa moc vnutri, myslim vysie ET ako by malo byt?
F11 525d
E70 35d

Jannci

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:37

ET mam 47 kolesa su podla katalogu pre E36tku. mne to tam robilo posrate 2mm. ale uz je vsetko v najlepsom poriadku

cretino
Autor témy

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:42

tak to bola fakt smola - 2 mm to v beznom zivote akoby nic.. a taketo malickosti sa vedia postarat krasne chvile stravene spekulovanim a vymyslanim co s tym.. ](*,) moje BMW ma 23 rokov takze ked na nom nieco robim alebo vymienam mam tiez o srandu postarane.. :D
F11 525d
E70 35d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 202 neregistrovaných