... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Tento narazník msš zo sedana,alebo /// M, takže na sedana je jasné, že nepasuje. S tym prihnutím by som bol veľmi opatrný, ale sú ľudia, ktorý ako tak vedia pracovať s plastami a pri decentnom vytiahnutí predných blatníkov by to mohlo relane celkom pekne sadnúť. Ďalšia vec je, aby dobre sadol na výstuhu narazníka a aby sa ti nezvlnil (v tej časti pod mriežkou). Poviem ti návod, ako by si mohol ten narazník ohnuť a ako som to robil ja, aj ked som mal origo zo sedana, a origo BMW, proste nesedel úplne presne, čomu dodnes nerozumiem
 Tento narazník msš zo sedana,alebo /// M, takže na sedana je jasné, že nepasuje. S tym prihnutím by som bol veľmi opatrný, ale sú ľudia, ktorý ako tak vedia pracovať s plastami a pri decentnom vytiahnutí predných blatníkov by to mohlo relane celkom pekne sadnúť. Ďalšia vec je, aby dobre sadol na výstuhu narazníka a aby sa ti nezvlnil (v tej časti pod mriežkou). Poviem ti návod, ako by si mohol ten narazník ohnuť a ako som to robil ja, aj ked som mal origo zo sedana, a origo BMW, proste nesedel úplne presne, čomu dodnes nerozumiem   Teplovzdušnou pištoľou som poriadne narazník nahrial a pekne pritlačil na výstuhu a čakal, kym vychladne. A tak som to urobil asi 5 krát a ono to fakt nádherne sadlo. (robili sme to vo trojici
 Teplovzdušnou pištoľou som poriadne narazník nahrial a pekne pritlačil na výstuhu a čakal, kym vychladne. A tak som to urobil asi 5 krát a ono to fakt nádherne sadlo. (robili sme to vo trojici   ).
 ).  

teda ak ti trafia farbu na prvý krát....)))))
  teda ak ti trafia farbu na prvý krát....)))))