Tak skusím niečo ja poradiť...

Tento narazník msš zo sedana,alebo /// M, takže na sedana je jasné, že nepasuje. S tym prihnutím by som bol veľmi opatrný, ale sú ľudia, ktorý ako tak vedia pracovať s plastami a pri decentnom vytiahnutí predných blatníkov by to mohlo relane celkom pekne sadnúť. Ďalšia vec je, aby dobre sadol na výstuhu narazníka a aby sa ti nezvlnil (v tej časti pod mriežkou). Poviem ti návod, ako by si mohol ten narazník ohnuť a ako som to robil ja, aj ked som mal origo zo sedana, a origo BMW, proste nesedel úplne presne, čomu dodnes nerozumiem

Teplovzdušnou pištoľou som poriadne narazník nahrial a pekne pritlačil na výstuhu a čakal, kym vychladne. A tak som to urobil asi 5 krát a ono to fakt nádherne sadlo. (robili sme to vo trojici

).
Ďalej si spomínal aj striekanie, či ho máš dať nastriekať...určite až potom, keď ho dopasuješ! Inak Ti môže pekne krásne popraskať farba.
Tie vodítka, čo si prinitované, či ako su prichytené som dole nedával..nebolo treba. Ani žiadne držiaky netrebalo. Držiaky trebalo meniť iba pri zadnom M-nárazniku.
Pýtaj sa ďalej....nečítal som to celé...
P.S.: môj názor je, že tento narazník vrátiť a kupiť origo na sedana...
Držím palce!!!