Caute ludia, chcel by som sa opytat na vase nazory a postrehy. Viem, je tazko posudzovat auto len z inzeratu....zvazujem kupu 335i E92 rv. 2006 dost som si o tom cital... napriklad ma znepokojuje to ,ze modely vyrobene v tomto roku nemaju chladic oleja... co si myslim ze by mohol byt problem a ak hej tak co vsetko by to obnasalo ak niekto vie rad by som pocul verdikt..
. Ide mi o to co povedia viac skuseny BMW-čkari ktorí zhliadnu tento inzerat ktorý prilozim. Auto ma byt kupovane vo Svajciarsku a ostane aj na Svajciarskych SPZkach. informoval som sa uz tak trochen o nom. Vraj nieje stocene a je v super stave.... no sak co budem dalej pisat moze / nemusi byt pravda. Je lepsie ho vidiet,popočuvat a tak sa rozhodovat. Zatial som bol len v tel kontakte. povedali mi ,ze ma nefunkcnu navigaciu...!! Pri zapnuti blikne a hotovo!... takze hmmm no... nvm co si o tom mam dalej mysliet. Ok navi kupim za nejakych 600 ecok uz aj novu naslapanu o to mi nejde. Ide mi o vieruhodnost predajcu... co moze byt za takou chybou a ci tato chyba nieje len sprievodnym javom iných poruch...
Ak by ste mali trochu ponatia o tom rad si precitam vase nazory,postrehy a rady.Malo by to byt moje prve BMW takze necham sa rad poucit. Nechcem kupit mačku vo vreci.
Dakujem...
Tu je inzerat:
E92 335i