|
|
| Autor |
Správa |
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Pia Apr 03, 2009 14:05 |
|
 |
| Site Admin |
 |
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 1989 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
Kraj: Žilinský
|
Tričko - čierne 200g: 13 € / ksDostupné veľkosti: S, M, L, XL, XXL Tričko - biele 200g: 13 € / ksDostupné veľkosti: S, M, L, XL, XXL Nálepka na auto: 2 € / ksRozmery: priemer loga 5cm, text: 20,5cm x 2cm Podložka pod ŠPZ: 4 € / ks Šnúrka na krk: 3 € / ks Vlajka na auto: 6 € / ks (Nie je vhodna na použitie za jazdy)  Mikina: 20 € / ksDočasne vypredanéDostupné veľkosti: L, XL, XXL  Kalendár na rok 2012: 15 € / ksFormát A3, zavesiteľný na stenu. Thanks to maiki  Ceny poštovného: tričko 2 € mikina 2 € nálepka 1€ podložka pod ŠPZ 2€ šnúrka na krk 1€ vlajka na auto 2€ kalendár 2€ V prípade objednania viacerých predmetov je poštovné individuálne na základe počtu kusov a typu tovaru, väčšinou sa vždy vojde do 2 €. Objednávky píšte sem alebo mne súkromnou správou. Platba prebieha prevodom na účet, možný je aj osobný odber v RK, dobierka nie.
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
jararak
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ-AKCIA nálepka 2 €! Napísal: Str Aug 05, 2009 14:20 |
|
Registrovaný: Uto Máj 13, 2008 2:11 Príspevky: 5155 Bydlisko: Kosice-okolie
Auto: skodofka 120l
Kraj: Košický
|
|
na kvalitu drziaka spz poviem len tolko ze vydrzal cmuk so stlpom, akurat co sa vytrhli srubky z drziaka :)
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ-AKCIA nálepka 2 €! Napísal: Str Aug 05, 2009 14:26 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
jararak píše: na kvalitu drziaka spz poviem len tolko ze vydrzal cmuk so stlpom, akurat co sa vytrhli srubky z drziaka :) som rad :) hehe kvalita je kvalita :)
_________________ BMW 325TDS bostongreen [ TiTAN's Diesel Supermachine]  I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
|
|
| Hore |
|
|
|
MT-SPEEDY
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Pon Jan 24, 2011 14:53 |
|
Auto: E36 318i Touring
|
Mikiny uz su a podla mna su uzasne  Ak sa mi podari, tak odfotim a vecer sem nahodim foto 
_________________ Noemovu archu postavil amater,Titanic profesionali...E36 318i Touring titansilber metallic 
|
|
| Hore |
|
|
|
fortunes
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Ned Jún 19, 2011 22:07 |
|
Registrovaný: Uto Júl 21, 2009 9:30 Príspevky: 26 Bydlisko: Smolenice
Kraj: Trnavský
|
TiTAN píše: daco sa najde isto  -- to je tak vzdy clovek nestiha tak sa v skole vyhovory na vsetko mozne... a ked sa ho opyta niekto iny tak zase na skolu... sam to poznam... ale dufam ze o tyzden bude po statniciach a bude pokoj... inak aby nebolo len OT... taak tricka su uplne super matros potlac vsetko doporucujem(ani neviem kolko pracich cyklov uz maju za sebou a stale vyzeraju ako pri kupe...)... thumbup:
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Pon Jún 20, 2011 9:58 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
fortunes píše: -- to je tak vzdy clovek nestiha tak sa v skole vyhovory na vsetko mozne... a ked sa ho opyta niekto iny tak zase na skolu... sam to poznam... ale dufam ze o tyzden bude po statniciach a bude pokoj... inak aby nebolo len OT... taak tricka su uplne super matros potlac vsetko doporucujem(ani neviem kolko pracich cyklov uz maju za sebou a stale vyzeraju ako pri kupe...)... thumbup:
dik to som rad, no ja mam svoje 2ks uz treti rok a stale su skoro ako nove :)
|
|
| Hore |
|
|
|
simon666
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Pia Júl 22, 2011 18:24 |
|
Registrovaný: Ned Máj 02, 2010 10:06 Príspevky: 164 Bydlisko: Andermatt
Auto: e46 330xd Touring
Kraj: Zahraničie
|
MT-SPEEDY píše: Samozrejme, ze ano  Myslim, ze po Slovensku chodi dost aut, na ktorych su tie nalepky nalepene... A jazdia nielen po Slovensku a nálepky sa páčia aj včelám 
| Prílohy: |
Poznámka: Predvčerom som vystúpil z auta, foťák v ruka a vidím, že mám čierneho (žlto čierneho ) pasažiera..

DSC_2949.jpg [ 149.35 KiB | Zobrazené 2881 krát ]
|
_________________ Akt. Môj Strieborný KombajnAkt. Seat Ibiza 1,6 Mk2 EX Opel Astra F Caravan 1,6 (extrém sociál) EX Lada 2103 1500
|
|
| Hore |
|
|
|
deejaytommmi
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Uto Júl 26, 2011 12:00 |
|
Registrovaný: Str Okt 14, 2009 10:06 Príspevky: 542 Bydlisko: Rožňava
Auto: E36 323i
|
tomas20 píše: tie nalepky aj ma niekto nalepene na aute? mohli by byt aj mensie, resp. ine rozmery a mohli by sme si to kupit vsetci, nie? áno tie nálepky mám na skle už dosť dlho... držia perfektne, ručné umytie auta, vapka, dážď, sneh, mráz 
_________________ http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/bmw-e36-323i-povodne-320i-t47144.htmlBMW E36 323i (dif 320i + samosvor)
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Uto Okt 04, 2011 9:46 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Pon Nov 07, 2011 21:55 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
|
| Hore |
|
|
|
semacik
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Ned Dec 11, 2011 21:04 |
|
Auto: BMW E46 318Ci
|
|
prosím vás neviete kedy budu dostupné mikiny ? chcel by som si spravit radost pod stromcek :)
dakujem
_________________ BMW E46 318Ci
<a href="http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/nemecka-laska-t56155.html">Moj pribeh</a>[url][/url]
|
|
| Hore |
|
|
|
potmehuth
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Pon Dec 12, 2011 12:02 |
|
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky
|
semacik píše: prosím vás neviete kedy budu dostupné mikiny ? chcel by som si spravit radost pod stromcek :)
dakujem aj ja aj jaaaaaaaa 
_________________ BMW 320d E46 110kW/150Hp Touring ------------------------------------------------ "BURN RUBBER NOT YOUR SOUL"
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Pon Dec 12, 2011 12:57 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
potmehuth píše: aj ja aj jaaaaaaaa  podla vsetkeho dalsia varka mikin sa uz do vianoc nestihne vyrobit 
|
|
| Hore |
|
|
|
TiTAN
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Uto Dec 20, 2011 22:45 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Kalendáre oddnes dostupné, v malom množstve, posledné kusy !!! 
|
|
| Hore |
|
|
|
Arnold
|
Predmet príspevku: Re: Klubové tričká, nálepky, podložky pod ŠPZ Napísal: Ned Dec 25, 2011 18:30 |
|
Registrovaný: Štv Jan 13, 2011 15:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Michalovce
Auto: welké zlé béemwé
|
TiTAN píše: podla vsetkeho dalsia varka mikin sa uz do vianoc nestihne vyrobit  a kedy asi tak budu?
_________________ BMW E39 525TDsA BMW E30 325i
|
|
| Hore |
|
|
|