Takto by sme sa mohli vsetci dohodnut... komu pride cd (dvd) urobi .iso a uploadne to na nejaky server: rapidhare, share-rapid..... a posle do prispelku link ako to urobil tento clovek... ja som si vyplnil poziadavku na e91 a ked mi to pride urobim to iste nech sa to rychlesie medzi nas dostane a odbremenime bmw_group (:
Predmet príspevku: Re: BMW prirucka - manual - ZDARMA!!!
Napísal: Ned Apr 24, 2011 14:22
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický
coWon dik za ten odkaz na rapid ,presne to som hladal ,vcera mi prislo auto z nemecka 2009 330d a mal som tam len nemecku brozurku (co je pochopitelne) takze chcel som si prejst vsetky funkcie co ma auto ...dakujem este raz
coWon dik za ten odkaz na rapid ,presne to som hladal ,vcera mi prislo auto z nemecka 2009 330d a mal som tam len nemecku brozurku (co je pochopitelne) takze chcel som si prejst vsetky funkcie co ma auto ...dakujem este raz
Napísal: Str Apr 27, 2011 13:57
Site Admin
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 2159 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
Kraj: Žilinský
rozmyslam ci nespravit FTP kde by sa dali uploadovat vsetky tieto manualy a potom by sa tu dali stiahnut len ci tym neporusim daky copyright :)
_________________ BMW 325TDS bostongreen [TiTAN'sDieselSupermachine] I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
Napísal: Str Apr 27, 2011 16:57
Site Admin
Registrovaný: Uto Aug 01, 2006 17:44 Príspevky: 2159 Bydlisko: Ružomberok
Auto: BMW 325TDS
Kraj: Žilinský
coWon píše:
podla mna neporusis ponevač tie maualy davaju zadara, horsie je to uz s literaturou ako napr. "jak na to"
no niesom si tym 100tne isty lebo potom by to zverejnili priamo oni na svojich strankach nie?
_________________ BMW 325TDS bostongreen [TiTAN'sDieselSupermachine] I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
Napísal: Štv Apr 28, 2011 13:47
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický
podla mna to staci na ten rapid a sem tam to uzivatel reuploadne ked nieco ? dost mi pomoho ten manual take veci sa neskutocne hodia a presne mi to prislo vhod ,ked som doniesol auto z nemecka
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre