... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

banner
 
somro
Autor témy
Príspevky: 4
Registrovaný: 30.10.2018
Auto: x3
Kraj: Trnavský

navigacia x3

Utorok, 30. Októbra 2018, 10:32

Som úplne nováčik takže prosím o strpenie v niektorých mojich informáciách. Dnes som úspešne aktualizoval navigáciu v mojej X3 Ale zistil som nasledovnú vec. V mapách s názvom BMW ROAD MAP EUROPE WEST 2018-1 1USB.zip Je v popise napísané že obsahuje len hlavné cesty Rumunska . Na internete som nasiel aj mapy s označením MOVE v ktorých sa píše že obsahujú lepšie Rumunsko. A moja otazka znie mapy sa davaju do auta podla toho aku navigaciu tam mam alebo si moze zvolit ake mapy chcem?
banner
 
Užívateľov profilový obrázok
airbone
Príspevky: 5346
Registrovaný: 5.5.2007
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský
Bydlisko: doma

Re: navigacia x3

Utorok, 30. Októbra 2018, 20:59

Navigacia X3 je siroky pojem, pretoze uz sa vyraba 3 generacia X3 a aj systemy v nich sa menili.
Ak mas road map europe west, a potrebujes rumunov, tak musis nainstalovat tie iste mapy co ti funguju, ale EAST. Rozne mapy s roznymi nazvami su pre rozne systemy. Bud CIC-Professional, CIC-MID (tam su dva druhy map podla typu a vyrobcu jednotky) atd. Nedaju sa len tak zamienat.
...mozes mat telo jak Aaarnold, ale ked mas v hlave nasrane, furt si len kokot.....
 
xener
Príspevky: 1255
Registrovaný: 15.5.2016
Auto: F31, A6
Kraj: Bratislavský

Re: navigacia x3

Streda, 31. Októbra 2018, 00:16

preco si nedal 2019-1 ?
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89
 
somro
Autor témy
Príspevky: 4
Registrovaný: 30.10.2018
Auto: x3
Kraj: Trnavský

Re: navigacia x3

Pondelok, 5. Novembra 2018, 17:30

xener napísal:
preco si nedal 2019-1 ?
v ten cas ked som to tam daval som nasiel iba 2018 ale DAKUJEM ze si ma upozornil a nasiel som aj 2019 ale mam s tym problem. stiahol som z netu subri usb1 usb2 usb3 . subori z priecinkov skopirujom rovno na usb. Cize mam 3usb. Zasunem usb1 a navigacia mi ponukne aktualizaciu. Spustim ju a pritom si nevipita ani ten kod co pitalo ked som tam daval 2018. zacne sa nacitavat a asi po minute je tam 100% a napise abi som vlozil usb zariadenie 1. ale ved ja tam mam estelen 1 tak nechapem . Vyskusal som tam dat vsetky 3 a nic sa nedeje.
 
xener
Príspevky: 1255
Registrovaný: 15.5.2016
Auto: F31, A6
Kraj: Bratislavský

Re: navigacia x3

Utorok, 6. Novembra 2018, 09:25

asi bude problem v zdroji, pozri na cartechnology.co.uk , tam su dobre.
par diletantov si chce nahnat nejake zbytocne forum body, tak postuju hocico bez vyskusania
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89
 
somro
Autor témy
Príspevky: 4
Registrovaný: 30.10.2018
Auto: x3
Kraj: Trnavský

Re: navigacia x3

Utorok, 6. Novembra 2018, 13:28

xener napísal:
asi bude problem v zdroji, pozri na cartechnology.co.uk , tam su dobre.
par diletantov si chce nahnat nejake zbytocne forum body, tak postuju hocico bez vyskusania

no presne otial som to tahal . bol link na torenty. ludia tam pisu ze 100% funkce. len teraz pozeram ze je to oznacene a CIC Premium West19-1_3 usb a ja mam v aute ECE oznacenie. to asi bude tim nie?
 
Užívateľov profilový obrázok
airbone
Príspevky: 5346
Registrovaný: 5.5.2007
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský
Bydlisko: doma

Re: navigacia x3

Utorok, 6. Novembra 2018, 21:40

Jednoducho napis aky typ navigacie mas. Lebo CIC je CIC a existuju este dalsie dva typy s malou obrazovkou. Kazda z nich pouziva ine mapy!
...mozes mat telo jak Aaarnold, ale ked mas v hlave nasrane, furt si len kokot.....
 
somro
Autor témy
Príspevky: 4
Registrovaný: 30.10.2018
Auto: x3
Kraj: Trnavský

Re: navigacia x3

Streda, 7. Novembra 2018, 14:32

ako mas namysli premium s velkou obrazovkov? lebo to mam

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných