... všetko o BMW ...

bodaj by sa zadarilo :)
 bodaj by sa zadarilo :)   ale plán je
 ale plán je  ) 3,5l, popripade 3,0l, všetko ja na financiach :)
 ) 3,5l, popripade 3,0l, všetko ja na financiach :)

Dendo napísal:Parada drzim palce :).
Ahmed, preco by uz nemala byt na znackach?

policajt na ceste mi bude merat objem motora??? on si konkretne bude pozerat veci... to urcite... on odoka vie ake motory sa davali dnu, pri mentalite zelenych som si isty ze su radi ked vedia citat... a dalsia vec... opytaj sa pana R.K. co ma najvecsiu skosenost v ke s E30tkami... a ma dnu motor 4,0 V8
  policajt na ceste mi bude merat objem motora??? on si konkretne bude pozerat veci... to urcite... on odoka vie ake motory sa davali dnu, pri mentalite zelenych som si isty ze su radi ked vedia citat... a dalsia vec... opytaj sa pana R.K. co ma najvecsiu skosenost v ke s E30tkami... a ma dnu motor 4,0 V8  a ma znacky a papiere :) takze nechapem co tu reptas... v dnesnej dobe sa da vsetko... a za dalsie... STK??? ak auto splna normy premavky, preco by som STK nemal??? :) to nieje KO... kde pozeraju take veci... STK zajima ich tam akurat to ci vyhovujes normam pre cesty, a to vyhovovat budem... dalej emisna... ak moze mat E34 ci E39 4litre dnu a prejdu emisnov, preco by prave moj motor nepresiel??? :)
 a ma znacky a papiere :) takze nechapem co tu reptas... v dnesnej dobe sa da vsetko... a za dalsie... STK??? ak auto splna normy premavky, preco by som STK nemal??? :) to nieje KO... kde pozeraju take veci... STK zajima ich tam akurat to ci vyhovujes normam pre cesty, a to vyhovovat budem... dalej emisna... ak moze mat E34 ci E39 4litre dnu a prejdu emisnov, preco by prave moj motor nepresiel??? :)   

takže vzhuru do prestavby :)
  takže vzhuru do prestavby :)   (ps. zatvorkovy detail... rovnake cislo serie motora :) neznamena motor :) )
 (ps. zatvorkovy detail... rovnake cislo serie motora :) neznamena motor :) )Ahmed napísal:lebo motory 3.0 a 3.5l sa do tricky nedavali, cize ak vymeni motor tak moze auto tahat na plataku, alebo riskovat ze ho zastavia a vysvetlovat im ze nema ste, ek lebo ma dnu 2x vacsi motor
Ak chces menit motor tak mozes len za rovnaky, ak to chces nechat na znackach.

Ahmed napísal:lebo motory 3.0 a 3.5l sa do tricky nedavali, cize ak vymeni motor tak moze auto tahat na plataku, alebo riskovat ze ho zastavia a vysvetlovat im ze nema ste, ek lebo ma dnu 2x vacsi motor
Ak chces menit motor tak mozes len za rovnaky, ak to chces nechat na znackach.
 okrem toho uz si ani nepamatam kedy som videl policajta kontrolovat motor, odkedy to je brane ako nahradna suciastka a nekontroluju cisla motora tak sa uz pod kapotu ani nepozeraju a nepozeral sa ani ked som auto prepisoval na seba max co by mali kukat je na STK ale tam sa to da zariadit nejakym tym ruzovym pripadne modrym papierikom :)
 okrem toho uz si ani nepamatam kedy som videl policajta kontrolovat motor, odkedy to je brane ako nahradna suciastka a nekontroluju cisla motora tak sa uz pod kapotu ani nepozeraju a nepozeral sa ani ked som auto prepisoval na seba max co by mali kukat je na STK ale tam sa to da zariadit nejakym tym ruzovym pripadne modrym papierikom :) 

...a ma dnu motor 4,0 V8a ma znacky a papiere :)

Arnold napísal:Zaklad slusny, skoda ze je to sedan :) Co sa tyka motorov, dnes nieje problem dat nejake papieriky na STK EK atd. ale to by sa asi nemalo riesit po internete ze?
Neviem neviem, o tom by som sa az tak nehadal.