... všetko o BMW ...

gusto napísal:Prečo mám zase pocit, že nejaký zakomplexovaný teenager si posťahoval fotky z netu a teší sa z toho, ako sa tu všetci rozplývate? Budem rád, ak sa mýlim, ale niečo mi vraví, že mám zase pravdu, už len preto, že sem chlapec nedal žiadnu autentickú fotku... dosť úbohé![]()
Btw, viem o dvoch takýchto autách na SK, možno nie na 100% identických, ale veľmi podobných B12-kach...
panacik si z nas robi len dobry den... urcite sa pomylil a chcel vytvorit temu vo fotkach
aj interier sa mi velmo paci aj ked ta modra koza
tu by som musel vidiet nazivo. V e46 som videl modru kozu a bol to hnus.LexC napísal:
Tiež mam taký vo-dojem gusto že sa z nás niekto snaží robiť blbov (kiež by som sa mýlil vlastne v to dúfam a verím) a tie B12 kt. spomínaš by som z čírej zvedavosti rád vidieť nevieš o nejakých foto s nimi?
ice.blade napísal:WBAGK21030DH40377 toto je VINko toho auta co je na fotkach... ak bolo dovezene zeby nepreslo KOckou?panacik si z nas robi len dobry den... urcite sa pomylil a chcel vytvorit temu vo fotkach
matyson napísal:Nejedná sa o žiadneho pubertaka,pár ľudí ho tu pozná jeho ex bola e38 735 strieborná potom
fotky/klubove-e65-t69859.html
No a zdá sa že teraz táto alpina.
Na ko ešte nemusel ísť takže tam zádrhel nevidím.
No a fotky?určite sa dotrepem domov po cca dvoch dňoch,nová kara doma a budem utekať fotiť.
Hádam sa dnes preveziem
motoking napísal:Auto bolo kupovane v USA dovezene kontajnerom do Nemecka.Auto prave jazdieva po Rakuskych cestachna tomto fore su ludia co su iba straci a pisu ze zrusime konto lebo som neveriaci Tomas!!!!Atd........Ak to tak pojde dalej tak ozaj sam seba odhlasim,lebo ako pozeram viac kokotin sa tu pise ako pomaha
.Moj nazor
.. Strasne pekna masinka