ja by som ti poradil aspon 320i, velmi podobna spotreba a viac vyhod - vykon, motor, atd... btw. pisalo sa tu uz vela o tom, ked pohladas isto najdes
bmw e60 550i indivindi '07 bmw e63 650i '07 EX bmw e66 750li indivindi '07 EX bmw e60 545i '04 EX vw passat 3,2 '06 EX bmw e60 520i '03 EX bmw e46 323i '99
Co hovoríte na toto? http://auto.bazos.sk/inzerat/16053305/P ... 6-318i.php ja si mylsim ze to vyzera slusne...no urcite ze 2.0i je lepsí lenze mam obmedzene financie a za tu cenu v dobrom stave nezozeniem co sa tyka vykonu atd nemusim trhat asfalt a jazdim vedsinou mesto...
daj si zalezat a poriadne si popozeraj vsetky inzeraty na autobazari a hlavne tie ktore ti hned udru do oka...stanov si nejaku vybavu aku by to auto malo mat a hlavne nepozeraj auta z najlacnejsich inzeratov... ked sa pojdes pozret na auto daj si takisto zalezat...pozri elektriku okien, rozbehni sa agresivnejsie a sleduj ci nic nebucha a neklepe, inak bezne veci a hlavne nekontroluj auto so zapnutym radiom...
Bazary uz poznam naspamat Ohladom toho 2.0i nepraskaju tam hlavy motoru?ci to sa tyka len 320d? spotrebu 320i tu uvadzaju vedsinou okolo 10l MESTO sa mi zda nejak malo natoze to ma 150 hp...
a co sa ti na nich nepaci akoze ich je malo ci vela?? kolko by malo mat podla teba najazdene 13 rocne auto? mozno to ma aj 300 000 a viac..ale to kazde druhe z tych rokov..na kilometre nepozeraj dolezity je stav a ci byvali majitelia nezanedbali servis
Vyzera ako stocenica ...ocaluneny volant + nova radicka , ale zas ak je v donbrom stave prec nie za tu cenu a mas aj dve sady obutia s peknym vzorkom....
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu