... všetko o BMW ...

M3 lover napísal:"Zatím bude sloužit převážně projíždějícím zahraničním majitelům těchto vozů."
asi ich tu bolo vela no
 napr. ta 2002ti vyzera v skvelom stave
  napr. ta 2002ti vyzera v skvelom stave   

bruno75 napísal:no jo....., ale co by sme dnes dali za tie krasavice na fotkachnapr. ta 2002ti vyzera v skvelom stave

BTW obavam sa, ze dnes nie je u nas BMW servis, kde by vedeli tieto auta dat dokopy.... ak to nevedia napojit na OBD, tak nevedia co s tym
 a karburatorovy motor ti opravi sikovny mechanik, nemusis stracat cas s bmw servisom pozerali by na teba jak na kokota, ked nemas nove auto ani tam nechod, a je jedno ci to je 2002ka ci e36tka
 a karburatorovy motor ti opravi sikovny mechanik, nemusis stracat cas s bmw servisom pozerali by na teba jak na kokota, ked nemas nove auto ani tam nechod, a je jedno ci to je 2002ka ci e36tka 

Ahmed napísal:nj, to boly casy. A si predstav ze za chvilu tu budu el. auta a pod. cize to bude este horsie.

bruno75 napísal:
Na elektricke auto uz nebudeme potrebovat servis, ale len elektrikara :)

BMWmodely napísal:

ja sa len bojím že dojde ropa a budem nutený si niečo tak otrasné ako elektromobil kupiť ... to neni auto ..
a propo miesto vrrrrrrrrrrrm vrrrrrrrrrrrrrm to bude robiť bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bruno75 napísal:no jo....., ale co by sme dnes dali za tie krasavice na fotkachnapr. ta 2002ti vyzera v skvelom stave

BTW obavam sa, ze dnes nie je u nas BMW servis, kde by vedeli tieto auta dat dokopy.... ak to nevedia napojit na OBD, tak nevedia co s tym

se_alpina napísal:autorizovaný servis nie, ale ked budes mat niekedy taku E10 alebo E12, E9, atd. tak sa mozes kludne zastavit..
ked ovšem bude miesto na dvore a v garaži..

, ale možno príde doba, že sa prepracujem aj k tým E9, E12 a pod.
 , ale možno príde doba, že sa prepracujem aj k tým E9, E12 a pod.   vtedy sa urcite ozvem. Obdivujem stare BMW (najviac asi 507, ale to predpokladam nemate ni vy
 vtedy sa urcite ozvem. Obdivujem stare BMW (najviac asi 507, ale to predpokladam nemate ni vy   ), ale nevedel by som sa o ne postarat.
 ), ale nevedel by som sa o ne postarat.