... všetko o BMW ...

patres napísal:radsej este hladaj sak sam vies najlepsie

compact napísal:
no škoda že nemá ešte aj to strešné, inak dnes mi volal či ho beremže aj prevozky vybaví , tu je VIN:
WBACD11000EY42116
BMW 328 I EZ.10.07.1997
neviem bojim sa že tam dojdem a nebude sa mi lúbiť lebo to bude šrot a behat pol týždna a hladat auto po nemecku kvoli E36?

cretino napísal:
asi som divny, ale mi to pride z tych fotiek dost onicom auto za tie peniaze. 3800€ plus cesty hore dole (je to dost daleko), vybavovacky - si minimalne na 4600€.. za tie peniaze budes mat auto, co je postavene na nahrade plechacov z e46, ma vydratu vodicovu sedacku, volant zodrany jak po 250 tisic kilometroch, ale hlavne ze "komplett Scheckheft gepflegt" a na tachaci 180tkm :)
..k tomu vsetkemu predajca, co je ochotny volat aj na SK len preto, aby ti potiahol motuzik popod fuzy :)
 takze to urcite budu "origo" kilometre
 takze to urcite budu "origo" kilometre 

sperkuje
 sperkuje   treba hrzdu davat prec v zarodku. samozrejme nevravim ze auto na fotkach nevyzera fakt slusne nevidel som ho nazivo no fotky su pekne ale...(na kvalitnej foto su vsetky auta pekne )tymto nechcem nikoho urazat ....
 treba hrzdu davat prec v zarodku. samozrejme nevravim ze auto na fotkach nevyzera fakt slusne nevidel som ho nazivo no fotky su pekne ale...(na kvalitnej foto su vsetky auta pekne )tymto nechcem nikoho urazat .... matyson napísal:niečo poriadne ale niečo stoji a plus dovoz špz
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
 - preto som takový náročný
 - preto som takový náročný