... všetko o BMW ...
JoJo napísal:zvaranie na aute neodporucam, bo zvary zvyknu po case hrdzaviet
- ja som to robil tmelom so sklennymi vlaknami
btw. diki seckym za kritiky

Hector napísal:prepac asi budem tvrdy, ale jedine co sa mi na tom aute paci je lak (ten ja neozaj krasny) a BBS. Predne a zadne svetla cisty tuzing pre mna, keby si dal dake pekne svetla s cockou a ciernym vnutrom a do zadu klasicke bielo cervena pripadne LED svetla bolo by to ovela krajsie... aj spataky sa mi nepacia, vyzeraju lacno. No a co mi najviac vadi je predny naraznik, proste keby si dal Mapket naraznik a cierne ladvinky bola by to supa !!!! prepac tak to vidim a citim ja...
  Podľa mňa u BMW platí, že fakt málo vecí je lepších ako sériový dizajn. U BMW je to M paket. Na takú Alfu 156 nič krajšie než fabrický športpaket nejestvuje.
  Prajem mnoho šťastných kilometrov  
spider207 napísal:Tiež sa pridávam k tým čo sa to nepáči. Páči sa mi farba a oceňujem prístup, že si to dal takto pekne dokopy. O to viac ma udivuje, že si nešiel skôr origo cestou, či už s M-paketom alebo bez. Aj pri následnom predaji by to ľudia ocenili viac, takto za to auto nikdy nedostaneš také peniaze ako keby to malo origo vzhlad, + M-paket je tiež cenený a pridá na aute. Tento "tuning" akurát uberie.. a tie svetlá fakt nie, strašne nemám rád tento typ svetiel, či už v predu alebo vzadu.. fakt sorry.. ale tak, pokiaľ sa páči Tebe tak why not, hlavne že si spokojnýto vieš, my sme tu väčšina názoru, že najkrajšie je origo

ten asi nebol z bmwklubu