chcel som taliansky system, kedze som pocul dost o tom, ze talianske systemy su spolahlivejsie, kvalitnejsie, ale samozrejme tiez len v pripade, ze su dobre namontovane do auta a je dobre o ne starane. A uz potom ked som mal ako taky prehlad o tom, ze aky system by som asi chcel tak som zacal pozerat servisy, kde ten system montuju, co su to za servisy, kde su, kolko za prestavbu pytaju a podobne zalezitosti
tu ti urobia, s tym by problem nemal byt nikde si myslim aspon s takym niecim som sa ja nestretol myslis ze kvalitu akoze montaze? prace, ktoru servis odvedie?
ano v tomto som si v prvom rade urobil aspon daky prehlad, nejaku predstavu aby som mal, predsa uz ked som mal moznost, ze si sam dam do auta namontovat LPG, tak aby som vedel, co sa tam bude davat a aby to bolo v dobrej kvalite. Oproti inym? Zalezi oproti akym systemom, su aj drahsie aj lacnejsie, myslim, ze toto je taka stredna cesta, co sa tyka ceny, co som ja zvolil
Ventik to myslím, aby som vedel kde v ktorom servise majú aké skúsenosti aj so systémom, ktorý si budem chcieť dať a aj či vedia ho ozaj montovať a servisovať, aby sa nestalo, že to zle urobia a ja za to vyhodím nie malé peniaze
Ked som zhanal dobru firmu na lpg, tak som hladal tu na fore odporucania a podla toho som isiel do firiem. V kazdej ti povedia ze ten ich je ten najlepsi, kazdy chvali svoje a kazdy montuje nieco ine. Podla mna ked si vyberies BRC, Prins, Stag tak neslapnes vedla. Hladaj hlavnych distributorov a tých co sa specializuju na jednu znacku. Nikto nemoze vediet robit vsetko poriadne. Ked sa ti na tom aj nieco poserie, tak maju dobre vztahy s dodavatelom a urcite budu vediet dany problem rychlejsie a kvalitnejsie vyriesit.
g31 530d e61 550i LCI e60 545i ex e46 320d touring ex e36 328i coupe ex e36 325tds touring ex
tak ako tu uz zaznelo najvhodnejsie je, ked si najdes distributora, dodavatela systemu a ked to das tomu urobit, ti najskor sa ti budu vediet zarucit a dobre spravit montaz
Flaco poviem ti, ked som kupoval auto, tak som zvazoval, ze rovno s LPG, ale presne nad tymto som sa zamyslal, ze ci nebude lepsie, ked si sam potom dam system do auta spravit, ze budem aspon mat predstavu o tom, co tam mam ako sa s tym jazdi a podobne. Len mi nenapadlo nejako, ze vybrat system a servis, ze to nebude otazka pol hodiny, ale ze budem musiet si viacero veci vziat do uvahy
daju sa veru kupit, kopa aut je na predaj s plynom, len mal by som obavu z toho tiez. Len niekto si mozno povie, ze tym padom, ze kupi auto uz so systemom, ze ma o starost v podstate menej, ze nemusi chodit, zhanat, je to asi uhol pohladu secko
Ale ty si mal Elpigaz.......čo si čakal, že niečo tak skurvene zle vymyslené a skonštruované bude fungovať Za mňa ja by som do talianskeho systému nešiel, ako napísal Peped, BRC/Prins/Stag. Ja som mal Stag v 540i a bol som spokojný s tým systémom.
neeeee ja uz som si na 3tie auto zohnal elpigaz lebo ho mam rad ze ide spolahlivo 5 rokov na jednom (naplynovanych 120tis km) a 2 roky na druhom (naplynovanych 60tis km)
Gabo pre toto je lepšie si kúpiť auto a dať si tam, čo ty považuješ za vhodné. Odvahu by som nenabral si kúpiť už jazdenku a to s LPG, už čo mám problém s tým, že jazdenku, lebo nevieš jak kto na tom aute jazdil, jak sa staral, tak duplom ešte keď je na LPG, tak netušíš tieto veci a tým pádom z toho môžu byť problémy. Každý si to asi musí zvážiť sám, že jaký systém, ja mám taliansky a problém nemám, len veľa spraví aj montáž o tom neni pochýb