... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
keď všetky tieto hovadiny vynechám, tak bude aj na nový DPF a zbytok čo autu treba.futy napísal:samá sranda, radšej na starú haraburdu 20" kolesá šúchajúce o lemy pri prepružení, dáme dolu nech to leží, dáme chip za 50,-€ u kamaráta v garáži, M-kové zrcadlá, dáme aj foĺie, však aj na predné bočné okná, zopár plastov to bude fajin vyzerať a ešte hudbu..., potom DPF, KAT OFF, klapky a EGR zaslepíme, čo miesto výfuku len rúúúru, ale tu ide iba o RACIONÁLNE RIEšENIEkeď všetky tieto hovadiny vynechám, tak bude aj na nový DPF a zbytok čo autu treba.
radosť kupovať takéto autá.
handsome napísal:väčšina vlastníkov E9x generácie sú tu vnímaný ako normálny ľudia
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
jurkyLE napísal:diky kamo, skoro som spadol zo stolicky
P.S.: ak bude tvoja zena alebo decko skapinať na rakovinu pajšlí, tak si potom spomeň na svoje nove brzdy, prajem ti pekny deň

pouzivat argument vykuchane dpf = lepsi stav motora 
jkk napísal:ako sorry ale riadne trapne pokusy o to naznacit ze kto nevykucha dpf jazdi na cinskych gumach a nemeni brzdypouzivat argument vykuchane dpf = lepsi stav motora
![]()
![]()
![]()
jkk napísal:zase je to o tom istom ze si chcel len usetrit, vsetko ostatne okolo je bachorkyked si nastudujes ake castice dpf-ko zachytava a ako sa tieto castice spravaju v ludskom organizme tak....to urcite hodis na zaplateny marketing vyrobcov dpf ze?
jkk napísal:5 dni pred vianocami mi vypisal palubak DPF-ko, dal som ho vycistit u firmy ktora sa tym zivi, mam asi 5 papierov pred a po, skontrolovane vsetky komponenty ktore maju vplyv na regeneraciu dpf inak by mi vycistenie ani nerobili, ked bolo vsetko ok vycistili DPF-ko, mam k tomu zaruku atd...mechanik sa dusoval ze ako cistia DPF-ka uz par rokov, mali jednu reklamaciu aj to kvoli tomu ze nerobilo regeneraciu vobec...ci je to pravda sa uvidi...cena 320€ aj to kvoli tomu ze musela ist dole predna napravica a museli dat spravit geometriu...uplne nove OEM DPF-ko som mimune videl na bazari za 800€ co je podla mna velmi dobra cena...
jkk napísal:ak je akakolvek sanca ze vykuchane dpf-ko moze sposobit rakovinu alebo ine zdravotne problemy to riziko si voci sebe, mojej rodine a okoliu proste nezoberem, smutne je ze tebe to je u riti a defakto tym mozes ohrozovat aj mna a moju rodinu
runder napísal:handsome, vieš kedy vo svojom osobnom živote začneš rásť? ak sa nebudeš upokojovať ľudmi pod tebou ako to robíš teraz ale budeš sa motivovať ľudmi nad tebou (rozumej, nie závidieť)dovtedy budú z teba vychádzať takéto veci a budeš na tej istej hladine :) Chalani čo ti tu rozprávajú to vôbec nemyslia v zlom, raz to pochopíš
tak ti zmiernim rozmer na 18", ak si nepochopil tak ti to napíšem. Kúpi niekto auto, 1-vé čo rieši sú kolesá, lebo však to musí nejak vypadať, zaoberá sa výzorom a pod., potom príde kontrolka DPF a pác dáme von. (napísal si to sám, že vieš peniaze použiť inak, napr. si si dal čierny strop, len mi nepíš že nestál ako DPF). Argument že brzdy a pod. radšej, lebo neubrzdím a nabúram a dôležitejšie. Máš DPF ok funguje, ale keď prestane tak čo, dáš von nie?, prípadne to nechám na tvojom racionálnom zmýšľaní. Keď nefunguje reprák, prípadne je auto dooškierané, alu omlátené ohryzené akoby ich psík trhal, na to sa môžeš s..ť, Keď som mal na A4 TFSi nefunkčné sanie (vydreté osky), tak som nešpekuloval ako sa toho zbaviť, jedine som riešil kde to kúpim za slušnú cenu, nie nejakú čínu a pod., nakoniec bola najskoršia dodávka origo tak som zaplatil a vymenil. Som zvedavý koľko racionálne zmýšľajúcich a normálnych napíše pri predaji že DPF niet, to bude v inzeráte: TOP stav, nikdy nebúrané, servis len BMW autorizák a posledná perla: na ničom sa nešetrilo auto dostalo vždy čo malo. jkk napísal:ak je akakolvek sanca ze vykuchane dpf-ko moze sposobit rakovinu alebo ine zdravotne problemy to riziko si voci sebe, mojej rodine a okoliu proste nezoberem, smutne je ze tebe to je u riti a defakto tym mozes ohrozovat aj mna a moju rodinu
jurkyLE napísal:futy, nie ty ale inžinier handsome