... všetko o BMW ...
fabcinjakub napísal:karoseriu nerieste na tu ludi mam. ale svetlo pod 200 xenon zohnat neviem.a malo kto predava jedno svetlo. preto sa snazim nejak odstranit vlhkost a puklina mi nevadi. :) len uz som vyskusal hoc co uz bolo svetlo v rure uz sa susilo na radiatori aj teplovzduskou ale nic. (pripominam ze som tam vyvrtal dierku kade para moze unikat no nepomohlo)
 ... uz potom len dufat, ze sa to od xenonu nezapali
 ... uz potom len dufat, ze sa to od xenonu nezapali  

fabcinjakub napísal:nehovorim o opravovani ale o zhanani karosarskych dielov za rozumnejsie ceny ako su na nete :)
Podla mojej skusenosti v bmw radsej vymenia ako by mali nieco opravovat. ved oni to neplatia.
Po vzore exteriéru a interiéru nastali zmeny aj v konštrukcií karosérie, kde je tentoraz vysoký podiel ľahkých kovov. Prakticky celá predná časť až po predné stĺpiky je hliníková, a to nie len u povrchových dielov. Tieto ľahké komponenty sú k základnej oceľovej konštrukcii pripevnené samostatnými nitmi a ďalej lepené špeciálnym lepidlom s vysokou pevnosťou, čím sa dosahuje tuhosti a spoľahlivosti spoja. Všetko vyzerá pekne až po okamih opravy po havárii. Naozaj kvalitne opraviť to dokážu len odborníci, oboznámení so špeciálne vytvorenými opravnými postupmi. Oprava je naozaj náročná, a preto pri podozrení havárie, treba dať pozor na jej kvalitu práce.

fabcinjakub napísal:AKo to ty mozes vedet :) Ja viem velmi dobre co som si kupil.
Nerieste karoseriu :) radsej poradte s tym svetlom. aj tak sme uz daleko od tejto temy :)

martin_svk napísal:k BT, E60, 11/2006 v mojej výbave funguje s Iphone 5 bez problémov. Jediný "problém" je, že nevie prehrávať cez BT hudbu
K havarijnej. Mám 1020 ročne, spoluúčasť 0, buracka, vandal, odcudzenie, neznamy pachatel. Nie je to zase také hrozné.
PS: Aj ja mám full výbavu
Dodo1960 napísal:Čaute. Mám problém s HTC one vs BMW 525 xd 2/2010. Keď som kúpil mobil HTC one mal tam prostredie HTC Sense 5.1 a všetko fungovalo OK. Samozrejme furt to podhadzovalo aktualizácie . Tak som to v jeden večer aktualizoval až na súčasnú HTC Sense5.5 , a tu nastal problém. BT v aute mi nenačíta a teda ani nezobrazí kontakty s fotkou. HTC One nie je v kompatibilných prístrojoch pre moje VIN a HTC sa z tohoto problému vyzúva. Borec z BMW helpesk "prehlásil", že BMW sa špecializuje na Iphony.
V BMW servise v ZA ma strašia , že vraj pri upgrade softu pre BT môže dôjsť k poškodeniu viacerých riadiacich jednotiek.
Aké sú vaše skúsenosti s takýmito upgrade?
airbone napísal:Preto sa im to nechce robit a radsej ti nahovoria ze ti v aute moze nieco odist :))) V podstate sa to stat moze, ale riziko je pomerne male....

martin_svk napísal:v rámci záruky opravia, po záruke dovi-dopo.
To iste mas aj pri telefonoch, davas novy firmware (oficialny), odide Ti nejaká HW súčiastka, si po záruke, tak smola.

alfi666 napísal:
Ina vec je, ked si doma daco sam nahravas a ina vec je, ked zoberies auto do autorizovaneho servisu a oni daco robia... vyhovarat sa na to, ze je to po zaruke a moze sa to pokazit a radsej to nerobme, je silno alibisticke...
Dajme tomu, ze potrebujes preinstalovat windows na notebooku, zoberies do servisu lebo 90% ludi to sami nezvladnu... a oni ti ho odpalia, tak im podakujes a pojdes prec?