... všetko o BMW ...

..
 .. *cinska svina nebola magneticka, a motoru sa nic nestalo, takze ak to vyberies, rotoval by som motor rucne, ak ok, vysroboval sviece, a zmeral kompresiu, zbytocne rozoberat cely motor ak funguje.. ak to zerie olej, a nema moc tlaky, tak by to rozobratie bolo na povazenie, 2 muchy jednou ranou.
 *cinska svina nebola magneticka, a motoru sa nic nestalo, takze ak to vyberies, rotoval by som motor rucne, ak ok, vysroboval sviece, a zmeral kompresiu, zbytocne rozoberat cely motor ak funguje.. ak to zerie olej, a nema moc tlaky, tak by to rozobratie bolo na povazenie, 2 muchy jednou ranou. Keď som videl ako sa to tam seklo medzi ventil a otvor pre sanie, tak som normalne vyskočil od štastia že sa motoru nič nestalo..... síce som sa pekne zapotil kým som to vybral ale už motor ide ako má......
 Keď som videl ako sa to tam seklo medzi ventil a otvor pre sanie, tak som normalne vyskočil od štastia že sa motoru nič nestalo..... síce som sa pekne zapotil kým som to vybral ale už motor ide ako má...... tak to si pekne poriesil nakoniec, ruky sa netriasli ? S cim si to vybral nakoniec ? To sko strihat kablik na bombe
 tak to si pekne poriesil nakoniec, ruky sa netriasli ? S cim si to vybral nakoniec ? To sko strihat kablik na bombe  
 Bol to ťažký a krutý boj
 Bol to ťažký a krutý boj  E30 sú nezničiteľné autá
 E30 sú nezničiteľné autá 
 dobre si to poriesil
 dobre si to poriesil