... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Tomas, mal som , nebolo to nic hrozne financne, ok kupa kolies nebola lacna, ale pneu s cca 80-90% dezenom ma vysli na 600 eur co naozaj neni take zle na 20".
Ak chces napis, zmazem.

VT-535BH napísal:Inak zadné svetlo je rozbité + parkovací senzor zapadnutý v narazniku po ťukanci na parkovisku.

voMacK napísal:to neni len tak vymenit kus za kus, ked chces zamenit pred lci za lci svetla
 , aspom tak som to tu niekde cital, ked to raz chalani rozoberali (teda aspom dufam, kedze tie zadne by som chcel aj ja menit, ak sa k tomu raz dostanem...)
 , aspom tak som to tu niekde cital, ked to raz chalani rozoberali (teda aspom dufam, kedze tie zadne by som chcel aj ja menit, ak sa k tomu raz dostanem...)ptz napísal:to s tou baterkou, ze vydrzi iba 3 roky moze byt aj kvoli tomu, ze nie je AGM. auto ma myslim dohrev a ten znici neAGM baterku ovela skor, ako je jej bezna zivotnost. robilo mi to aj na e39 530d, kde sa bateria ani nekoduje. tiez som dal 'lacnejsiu' verziu neAGM a po 3 rokoch kaput. potvrdil mi to aj kamos, co robi v bmw, ze chodia smutni zakaznici, ked sa im baterka znici po par rokoch, ked nemaju AGM.
mozno nakodovanie by jej zivotnost trochu predlzilo, ale urcite nevydrzi tolko ako drahsia AGMka

VT-535BH napísal:
local napísal:
A mozem sa spytat, na co presadas? Pytam sa len zato, ze tiez mam 172M tak mozno inspiracia? jedine co mi na nich vadi je ze tahaju kolesa, takze treba drzat volant na dialnici...
 Popravde nemám nejaký vážny problém s držaním stopy na dialnici. Možno niekde v koľajách kvôli profilu ale to je jedno na ktorých 19". Asi by som sa musel previezť aby som vedel co presne máš na mysli. Každopádne BMW si vyžaduje viac soferovej pozornosti akonáhle idem vyššou rýchlosťou automaticky obe ruky na volante trištvrte na tri
 Popravde nemám nejaký vážny problém s držaním stopy na dialnici. Možno niekde v koľajách kvôli profilu ale to je jedno na ktorých 19". Asi by som sa musel previezť aby som vedel co presne máš na mysli. Každopádne BMW si vyžaduje viac soferovej pozornosti akonáhle idem vyššou rýchlosťou automaticky obe ruky na volante trištvrte na tri   Pre porovnanie Audi v rovnakej rýchlosti ovládam dvoma prstami ale asi aj taká je odozva
  Pre porovnanie Audi v rovnakej rýchlosti ovládam dvoma prstami ale asi aj taká je odozva