... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BMino napísal:skoda ze si to nedal skor![]()
kedy bude najblizsie? okrem zajtra
DANNY 007 napísal:Je to jen takove mensi nedelni setkani,nic velkehojen takova nedelni poledni kavicka a pokec,alke urcite budou dalsi.Jsem tu ve vasem klubu kratce,tak se zatim rozkoukavam,ale Ty to mas do Hodonina celkem dalku,ne?
BMino napísal:
nie je to prave za humnomale ak by mala byt fajn partia, tak to az tak daleko nie je a vylet spravi cloveku vzdy len dobre
ked tak by som si potom skocil do brna
DANNY 007 napísal:V dubnu budou v Brne zavody,skoro kazdou dubnovou nedeli se bude neco dit,tady u Hodonina byvaji dobre zavody do vrchu v Nasedlovicich,stejne jako je u vas Baba v Pezinokutak se treba nekdy nekde potkame
DANNY 007 napísal:A byvaji srazy nekde pobliz i na Slovensku?
Fotas napísal:
Ano, prave o mesiac bude na zahori BMW Kamenak pri Malackach na ktory, Ta samozrejme pozyvam, ked si novy clen a za ten Tvoj regionalek rad by som prisiel,
ale si to zverejnil trocha neskoro, ako Ti to napisal BMino. Nemam to daleko a zlanaril by som dobru skupinku ludi. Staci to napisat cca tyzden dopredu.
Tak nabuduce .![]()
![]()
Organizator BMW Kamenak Fotas
compact napísal:tiež som to zaregistroval až dnes....Hodonín mám kusok, nabudúce určite prídem, ale mohlo by to byt až po obede
Fotas napísal:...to viš![]()
pridi a uvidis
Fotas napísal:...to viš![]()
pridi a uvidis
DANNY 007 napísal:A kdepak jezdi Tvoje BMW???Vidim tady Skalicu???
compact napísal:
no aj po Hodoníne občas, ale inak ten okr. Skalica