... všetko o BMW ...
SseNno napísal:Ak ide o zadokolku tak poloosi a hardyspojka nemaju s trasenim volantu nic spolocneho... Ale niesom profik, to je len moj nazor a moje skusenosti.
neviem mechanik povedal ze hardy spojka preto sa pytam ci to moze mat suvis lebo vsetko presiel niekolko krat pajsrom aj poskusal ci ej dotiahnute ako som pisal menil som prednu napravu a hej je to zadnokolka pozerali sa aj tam tie poloosi ziadne vola nikde vsetko je tam vraj tuhe.. lebo ja uz fakt neviem..a nanestastie nemam kde vyskusat ine kola lebo nikto v okoli znami nema kola na vyskusanie s takou roztecou
SseNno napísal:Desert a to hucanie nad 60km/h je vzdy pri jazde? alebo len pri brzdeni? Ak to huci stale tak tu opisujes rovno dva problemy -hucanie, -chvenie...myslim ze nemaju nic spolocne.
Hucanie moze byt sposobene pneumatikami, z vlastnej skusenosti viem ze nieje pneu ako pneu a v hlucnosti su obrovske rozdiely.
V horsom pripade ti odchadza lozisko. Loziska vacsinou neodchadzaju obidve, takze pocuvaj pri prudsej jazde zakrutami. Ak to huci pri pravotocivej tak ti odchadza lozisko na lavej strane a ak pri lavotocivej zakrute tak ti odchadza prava strana.
No a chvenie pri brzdeni je rozoberane vyssie. Sposobuje ho naprava - silentblok, zvlnene brzdove kotuce, spojovacie tycky riadenia vratane capov riadenia, a nakoniec zle vyvazene alebo krive disky, alebo pneu.
Ako som pisal vyssie, ak mas prdnuty silentblok na naprave tak mozes menit brzdy stale dookola a chvenie neprestane.
good luck