... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

stefandano
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

nefuknčný systém i drive

Pondelok, 20. Mája 2013, 21:42

Dobrý večer. Prepáčte, ak zakladám duplicitnú tému, ale v hladaní som nič podobné nenašiel. Mám problém s ovladaním idrivu. Teraz som sadol do auta, zasuniem klúčik, zobrazil sa nápis bmw a nič.Auto normálne naštartovalo, idem, a vobec sa mi na obrazovke nič nezobrazuje. Nejde radio, ani cd, točím kolieskom, stláčam menu, jednoducho nič, ticho, obrazovka iba svieti na modro a nič na nej nie je zobrazené ](*,) Zastanem, vypnem motor, znovu naštartujem a nič. Pritom keď som prišiel, všetko fungovalo normálne. Ide o e60 r.v.11/2006 s malým displejom bez navi. BMW mám chvílu, takže žiadna skúsenosť. Prosím o radu, čo s tým.Ak by mi chlapi niekto vedel helfnúť, som s PE, ale vzdialenosť nie je problém.Ďakujem. :thumbup:
Ešte teraz ma napadlo, že mi vobec nereaguje ani cd vytiahnuť von.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: nefuknčný systém i drive

Pondelok, 20. Mája 2013, 22:08

stefandano napísal:
Dobrý večer. Prepáčte, ak zakladám duplicitnú tému, ale v hladaní som nič podobné nenašiel. Mám problém s ovladaním idrivu. Teraz som sadol do auta, zasuniem klúčik, zobrazil sa nápis bmw a nič.Auto normálne naštartovalo, idem, a vobec sa mi na obrazovke nič nezobrazuje. Nejde radio, ani cd, točím kolieskom, stláčam menu, jednoducho nič, ticho, obrazovka iba svieti na modro a nič na nej nie je zobrazené ](*,) Zastanem, vypnem motor, znovu naštartujem a nič. Pritom keď som prišiel, všetko fungovalo normálne. Ide o e60 r.v.11/2006 s malým displejom bez navi. BMW mám chvílu, takže žiadna skúsenosť. Prosím o radu, čo s tým.Ak by mi chlapi niekto vedel helfnúť, som s PE, ale vzdialenosť nie je problém.Ďakujem. :thumbup:
Ešte teraz ma napadlo, že mi vobec nereaguje ani cd vytiahnuť von.

Pravdepodobne ti odisiel modul CHAMP, t.j. to radio /ask kontroler. Vyskusaj battery reset (odpoj bateriu na cca 16 min a viac), ci sa neresetne a nerozbehne. V opacnom pripade je mozne skusit he preprogramovat novym sw a ak ani to nepomoze, tak budes potrebovat vymenit cely modul. Odchadzaju pomerne casto, nie je to ziadna vynimka. Uz som jeden taky ozivoval a vtedy sa to podarilo preprogramovanim.

stefandano
Autor témy

Utorok, 21. Mája 2013, 06:36

Dik. Poslal som Ti správu.

stefandano
Autor témy

Utorok, 21. Mája 2013, 08:07

Chlapi, vyriešené? Ráno sadnem do auta, vsuniem klúčik a skoro som ohluchol, radio na plne a všetko opať funguje tak, ako má. Tak uvidíme dokedy. #-o

JE-BENO
Auto: BMW E34 525i

Piatok, 2. Augusta 2013, 13:43

Mám ten istý problém ako stefandano. Nevie mi to niekto opraviť prosím?

Užívateľov profilový obrázok
RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 2. Augusta 2013, 18:52

Skuste vypnut klimu ked sa vam to stane ci nabehne za par minut ako sa zohreje interier.
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

alfi666

Piatok, 2. Augusta 2013, 19:06

Prehrieva sa to, comu sa cudujete? :)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných