Sobota, 10. Novembra 2012, 13:21
Na fóre som dlhšiu dobu, nepatrím medzi prispievateľov ale teraz potrebujem radu čo ďalej... a toto je aj pre výstrahu pred odbornosťou a serióznosťou jedného servisu. Cele to začalo tým, že som mal problém s automatom v mojej 535D. Kolísali otáčky medzi cca 1700-2000ot. Predpoklad bol poškodený hydromenič. Prevodovka nekopala, radila hladko až na spomínané kolísanie otáčok.
Na základe referencií na tomto fóre, som kontaktoval pána Križáka (LuboMT) a auto som mu odniesol do servisu, kde ho prevzal na opravu. Pri skúšobnej jazde pán K. nevedel určiť či bude vadný hydromenič, alebo bude potrebný repas prevodovky. Dohodli sme sa, že prevodovku otvorí, skontroluje či je OK alebo nie a ďalej budeme konzultovať po telefóne náklady spojené s opravou. Po nejakom čase sa mi ozval a oznámil mi už len cenu za opravu 1955€, oboznámil ma s vykonanými prácami, aj keď dohoda znela inak! Prišli sme si prevziať vozidlo, riadne zaplatili za opravu, zobrali sme si auto a hneď na prvom semafóre pri dobrzdovaní- zastavení prevodovka kopla. Hneď som volal pánovi K., ktorý o probléme vedel, pretože povedal, že to spravilo aj jemu, že treba pojazdiť a malo by si to sadnúť. Po nejakej dobe nasledovala cesta na dovolenku, kde sme prechádzali cez horský prechod a pri jazde dolu kopcom sme zistili, že prevodovka si podraďuje ako ona chce (otáčky vyleteli na cca4500ot.). Po návrate na SR som kontaktoval pána K. a povedal som mu o tomto probléme. Dohodli sme sa, že auto donesiem na reklamáciu. Pred zanesením auta pánovi K. bolo auto v servise BMW na vymazaní adaptačných hodnôt a odišlo bez chyby. Za cca 5 týždňov, čo auto stálo v servise mi nevedeli stále povedať, že kde je chyba. A potom to celé začalo. Vraj dali na kontrolu mechatroniku, ktorá nevypisovala žiadnu závadu! Potom mi oznámili, že ju museli zrepasovať, lebo že vraj bola vadná (diagnostika nevypisovala žiadnu chybu). Repas stál 600€. Po založení mechatroniky začalo vypisovať chybu selenoidu 3, na čo mi povedal pán K., že to dá odstrániť. Pohádali sme sa cez telefón, že mechatronika bola dobrá a on tvrdil, že bola vadná, čo nevie podložiť.... Dohodli sme sa, že budem akceptovať cenu za repas 600€, ale nebude mi účtovať ďalšie náklady s tým spojené (práca, olej atď....), nakoľko mal všetky chyby na prevodovke opraviť pri prvotnom repase, aby som neplatil duplicitne za práce. Toto však nedodržal. Ešte som zabudol napísať, že keď som auto doniesol na reklamáciu, už hneď vedel napísať predbežnú cenu opravy 1000€, ešte ani nevedel, kde bude chyba a nehovorím o tom, že auto prišlo do reklamácie! Napísal mi sms-kou cenu za opravu 1020€, čo som nebol ochotný zaplatiť. Oznámil som mu kedy si prídem po auto, aby sme si mohli vydiskutovať náklady na opravu. Samozrejme pán K. tam nebol a celé to nechal na jeho kolegu, ktorý o problémoch skoro nič nevedel. Kontaktovali sme pána K., že sme v servise a potrebujem s ním hovoriť osobne, aby sme si vydiskutovali cenu, ktorá nebola dohodnutá. Chcel to riešiť len po telefóne a telefonát skončil hádkou a následne mi zložil telefón!!! Fakt seriózne jednanie!!!!! Mám podozrenie, že neboli vykonané práce, ktoré uvádza pán K. Po cca polhodine mi poslal SMS, že ma v tom servise už nechce vidieť, že som neseriózny a nakonci bolo DONEVIDENIA!!!! Takto som veci možno riešil, keď som mal 15 rokov a nehovorím o tom, že náš zákazník náš pán..... S jeho kolegom sme išli na skúšobnú jazdu, kde sa javilo, že je to dobré, no po najazdení niekoľkých kilometrov, začalo auto vykazovať chyby také ako pri dávaní auta do reklamácie po repase.... Moje pochybnosti o prevedených opravách sa potvrdili.
Nasledovala návšteva servisu BMW, kde mi oznámili, že mám dve chyby v mechatronike: chyba selenoidu 3 a zlé kódovanie mechatroniku. Pán K. a jeho servis mi zrepasovali mechatroniku podotýkam ešte raz dobrú, tak že momentálne je poškodená a ešte som aj ľahší o ďalších 600€, za údajnú repasáciu mechatroniky. Nehovorím o tom, že BMW servis mi musel mechatroniku SPRÁVNE NAKÓDOVAŤ, čo ma stálo ďalšie finančné prostriedky.
O odbornosti toho servisu som sa presvedčil:
1. mechtronika sa nekóduje!!!! podľa pána K.
2. šéf servisu ma presviedčal, že keď objednám prevodovku v BMW, tak príde bez mechatroniky a hydromeniča, čo nieje pravda, lebo prichádza kompletná!!
3. Olej pán K. účtuje 35€/l, pričom v BMW stojí cca 26€/l.
Po návšteve BMW servisu, som kontaktoval pána Šedaja (asi šéf servisu), oboznámil som ho o chybách, ktoré sú v údajne novej mechatronike. Povedal mi, aby som mu poslal chyby SMS/MMS, no po tomto ako som mu ich zaslal mi nebral telefón ani pán K ani pán Š. Samozrejme, keď som sa konečne dovolal, stále krútia, že je tam chyba v elektronike auta, pričom pri reklamácií, keď bolo auto u nich bolo údajne u elektrikára, za ktorého mi zaúčtovali €, ktoré som im nezaplatil, lebo nevedeli ani povedať o akú opravu sa jednalo (moja domnienka je žiadny, že auto u žiadneho elektrikára nebolo)!!! Stále ma však krútia, že chyba je v elektrike a nie v prevodovke. Nechcú si pripustiť, že repas nebol pravdepodobne dobre spravený a vždy hľadajú, že chyba je len niekde inde, nehovoriac o tom, že pán K. sa vyjadril, že s nami už nechce mať nič spoločné a že už mu nemáme volať, pričom máme na dané opravy záruku.
Takže si to zhrňme.... repas ma stál cca 2600€, prevodovka je v horšom stave ako pred prvotnou opravou, kde iba kolísali otáčky a máme ešte k tomu bonus zlú mechatroniku!!! nehovoriac o ďalších nákladoch spojené s prepravou medzi ZV-MT atď.....
Prikladám aj foto nejakých dokadov, údajne vykonaných prác, aby ste boli v obraze.....
-
Prílohy
-

-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
kolco v Piatok, 21. Decembra 2012, 12:08, upravené celkom 1 krát.