... všetko o BMW ...
Patricius napísal:Super motor![]()
Servis v BMW a LPG? Jednoducho prepneš na benzín a ideš do servisu...A zasa ak sa jedná o LPG, ten ti zoservisujú v montážnom stredisku, takže nemusíš mať žiadne obavy.
Jediné čo by som odporúčil, pred montážou LPG, prekontrolovať váhu vzduch, lambda sondy, dať nové sviečky(originál na tvoje auto, žiadne na LPG!) a nemal by byť problém...to všetko zistíš na diagnostike - mne zistili vadnú lambdu až po montáži a nedal sa na 100% nastaviť systém, čo ale nebola nejaká zásadná závada, jazdil som v pohode, po 2000km ti budú systém dolaďovať, tak upravia aj všetky hodnoty a prekontrolujú celé LPG.
Patricius napísal:Tak ti odpoviem priamo. Áno môžeš s tým do autorizáku, montáž LPG nemá vplyv na servis v autorizovanom serviseIba ak na záruku, ktorá sa nevzťahuje na súčiastky priamo súvisiace s LPG.
Vladdo01 napísal:Ja viem tiež že niektoré servisy v BA si do dielne nevpustia autá s LPG či autorizované alebo nie.
Raz kvôli tomu vyhorel servis a zrazu majú všetci strach. Neviem ale počum som že ani v podzemných garážach by LPG nemalo parkovať. Je to pravda?
sopeko napísal:
v podzemynch MOZES PARKOVAT.....nemozes len v tom pripade ak je pred vjazdom zakazova znakca LPG....