rozmyslam, ze ci tam naozaj je nejaka RJ ?

moc sa mi to nezda.
Skor mi to pride, ze ta RJ je niekde inde, lebo do kompresora ide konektor, ktory privadza nan napatie , takze usudzujem, ze ta RJ bude asi niekde inde.
Tak isto je tam este jeden konektor, ktory ovlada asi nejaky bud senzor alebo pretlakovy ventil, ktory v pripade dofuknutia do pozadovanej vysky uvolni tlak od kompresora po piezoventil, ktory uz rozdeluje tlak pre lavy a pravy vankus. Mozno ak by tam nieco bolo, to som moc neriesil, tak na 100% neviem.
Najcastejsim problemom byva odidenie kompresora kvoli nasatej spiny /prach/ co vedie bud k netesnosti v piestoch alebo az k zhoretiu motorceka (nakolko kompresor nedokaze auto dvihnut, tak ide castejsie a dlhsie ako je dovolene)
Dovodom bud prasknuta hadicka od nasavania vzduchu, alebo aj preventivne nevymeneny filter (moj bol po 5 rokoch uplne KO, ked som cez neho ustami potiahol vzduch, tak sami prach tahal).
Tak isto sa mozu vyskytnut aj ine problemi s kompresorom, nakolko je umiestneny v dost namahavych podmienkach (spina a vlhkost, vybracie), napr. zaoxidovane kable, konktory.
jakubb88 aky mas rocnik auta?