Ahojte vsetci bmwfans po 4 rokoch v audi klube (rok na vwclube) som zmenil clenstvo

(predosle auto audi a4 avant 2,5tdi b6, vw polo 9n) a pevne verim ze moja 530D E61 je to prave orechove co vedia nemci ponuknut. a tymto chcem na seba upozornit ze vas budem otravovat mozno aj hlupostami, ale je to uplne nieco ine ako audi a vobec sa vtom aute zatial neviznam, ale uz teraz mozem povedat ze motor je neskutocny.. 3,0TDI od audi sa mi tak nepacil ako tento radovy 6 valcek. a ten zadny nahon? nieco neskutocne

uz sa tesim ked napada sneh.
-ale k veci. ked sedim v aute sam a som priputany tak siganlizuje nezapnuty pas u spolujazda aj ked tam spolujazdec nieje wtf

je to takto v poriadku?
-mam navi BMW iDrive Business mate tam niekto slovencinu? stoji zato si ju tam nechat dat?
- mam auto bez Mpaketu , ale Mkovy naraznik by som tam dal.. bude to pasovat len tak bez nejakych uprav? (v predu bez senzorov).
- mometalne ma viac otazok co by som sem dal nenapada, ale verim tomu ze ked pri PC nebudem budem ich mat plnu hlavu, zakon schvalosti
- je tu nejaky klubak na E60/61 z Pezinok okolie?
- a aby som nezabudeol velke DIKES klubakovi menom mareko258 ktory mi pomohol najst v aute baterku

ktoru som pri mojom poldnovom hrani asi vyslahal.
nieze by som bol deges ale tam by som ju ozaj nehladal

a pridavam aj dve nepodarene fotky robene cez mobil. na uvod