... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

kane_21
Autor témy
Auto: BMW E46,E61
Kraj: Trnavský

Po zaťažení padajú otáčky ako keby do neutralu, ZF6HP26Z

Dnes, 11:40

Čauko, môj nekonečný boj s prevodovkou, výmený hydromenič už 2x, repasovaný hydroblok,tesnenia, olej, solenoidy cca 50000km dozadu pri výmene prvého meniča.
Mám problém ktorý sa neobjavuje stále alebo na rovnakom prevodovom stupni. Prevodovka za bežných okolností radí pekne, no stáva sa že napríklad na 6tke po mierne ostrejšej jazde po stlačení brzdy a spomaľovaní spadnú otáčky ako keby tam je N, zároveň drží zaradeni 6tku a postupne podraduje ale otáčky pokiaľ brzdím zostávajú spadnuté ked pustím brzdu veľmi pomaly sa snažia zdvihnúť ak stlačim brzdu znovu tak spadnú zasa dole, olej je zf life guard 6. Adaptácie samozrejme pri každom zásahu vymazané cez Ista D. Nestretol ste sa s tým niekto? V čom by mohol byť problém. Tento problém som mal aj pred výmenou hydrobloku aj meniča (ten bol ozaj k.o lebo vibroval dosť), po páde otáčok som pozeral stav lock Up a zostáva otvorený) momentálne ešte keď prehodím do S tak to pekne radi aj podraduje a drží otáčky, mám urobený xhp stage 3. Už som s tej prevodovky na nervy

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní