... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
stanleyt318 napísal:Ahojte,
posledny mesiac pocujem coraz viac, ze ked sa rozbieham na spojke na jednotke tak sa nieco rozklepe v motore. Akoze ked je pustene hlasnejsie radio tak to nepocut :) ale to ma neuspokoji :). Dokonca aj ked sa hybem krokom a chcem sa pohnut dalej na dvojke tak je to detto rovnaky zvuk. Dnes rano sa mi zdalo, ze nieco zuzlalo v motore uz pri stati na volnobehu, ratam, ze to bude bude mat asi nieco docinenia s tym klepotom pri rozbehu. Viete niekto poradit? alebo niekto BA, TT kraj kto by sa na to vedel pozriet a aj sa rozumie?
FJ74318, 318d, 2007/07, M6, 230 000km
Diky
Stano
stanleyt318 napísal:uf, spojka a zotrvak, to je riadny uder do penazenky, to ma nelaka velmi... dufal, som, ze len nieco podotahovat niekde alebo nejaky repas by pomohol...
stanleyt318 napísal:zotrvak mam VRAJ novy, povedal "ujo" ked som ho kupoval..., auto malo 143 000 vtedy a ja jazdievam 80% dialnice... tak zeby zeby ta spojka len? aj ked bohvie jak to je naozaj s tym zotrvakom...
nairam2 napísal:spojka a zotrvacnik naraz...
preco sa menilo osobitne???
taka spojka by mala vydrzat okolo 300-tis. km, ci si pri 100 000km vymenim napr. len zotrvacnik...alebo lamelu, lebo sa zda ze spojka smyka alebo sa neda dobre zaradit rychl.
ked odide vymenit naraz komplet...
PeqpeK napísal:tym chcel pan povedat ze ak ma auto najazdenych 100tisic v meste tak spojku urcite nemenit
nairam2 napísal:
TOTO chcel pan povedat -
no to neriesim ze nejake podmienky v meste mimo...pri 100 pri 125??? nonstop polozena noha jemne na spojke...
KED odchadza to si vsimnes aj sam, hh ze pan a potom vymenis komplet a hotovo.
ja som mal cest menit, ale len valcek spojkovy a to 250 000km LAND ROVER TD4...
na Skode 120 a JAWE som korky pchal...
fabia 1.4mpi,1.2HTP, felicia, octavia II combi a sedan, VW passat, POLO IV, Kia Sportage, Ford Fusion, Audi A4 vse nabehnute okolo 200000km a viac SPOJKA sa nemenila...
nairam2 napísal:ty z gympla vide alebo skadzi a ze 7.0L na 525, akoze 09 mas... a uz si isiel aspon 240km-h???????????????? to ti neda...
a kamos na real facelift ten da aspon 200km-h...
za 17,7 s 0 - 200km-h dokazes dieselom! no mozno po 100km-h budes rychlejsi, co potom?
skus 3,0L motor na 5... aj to chiptunning minimal, ci bi turbo rovno...
nezda sa ti slabe to tvoje... ale staci ti, nie? a uz si to mysli ze urazat ma fkuse bude...
choj naspak do mercedesu diesel JE TVOJ PROBLEM.
uz ma neurazaj a ZE LEN TY a v kazdej teme...
prazdne slovo si ty real e46 ci facelift ci smerovky nadol, uz viete s kamosom jazdit?