... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
toncek1 napísal:Nenašel jsem tohle téma, ale jestli se to už řešilo, tak se omlouvám.
Mám E90 r.v.2005, a zatéká mi do předních světel.Zdá se mi to až neskutečné, tento problém jsem ještě snad nikdy neřešil,možná naposledy u nějaké staré škodovky...Ani u předchozí E46 se mi ani jednou za 7let světla nezamlžily.
Setkal se s tím u E90 někdo? Krytky a žárovky jsem kontroloval, a nezdá se mi, že jsou namontovány špatně.
Předem dík za info
Creoon napísal:Mas 2 moznosti bud niekto spekuloval a pokusal sa otvatat (tunovat) samotne svetlomety , alebo mali naraz a boli poskodene. Pripadne ma este napada nedostatocne uzavrete manzety zozadu a nasledne nie zatekanie, ale zrazanie vody pri vybojke pripadne ziarovke.
rosky napísal:Máš zle založené krytky žiaroviek. Poriadne to skontroluj.
toncek1 napísal:No právě že kontrola krytek bylo to první, co jsem udělal, a vapadalo to, že je vše ok. Ale po vysušení se časem znovu světla zamlžily.![]()
Takže je to asi jen můj problém. Tak uvidím, přes víkend jsem světla znovu odvětral, a dnes prší, tak jsem zvědavý co bude teď...
slavoo napísal:mam rovnaky problem so svetlom, taktiez E90 r.v.2005 , dokonca aj s hmlovym svetlomuz si to nejako vyriesil???