... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Forest112
Autor témy
Auto: BMW 320d touring
Kraj: Trenčiansky

SÚRNE!!!e46 pokazeny zamok.

Piatok, 25. Apríla 2014, 18:08

Ahojte.
Potrebujem súrne pomoc.
Ospravedlňujem sa ADMINOM,nemám čas hladať témy s touto tematikou.
Dnes som pisiel na parkovisko pred obchodny dom zamknem auto kľúčom a v tom som zacitil,že sa zámok pretočil viac ako obvykle a už som viac neodomkol.
Kedže mi dlhodobejsie nefunguje na kuci DO,nemam sa ako dostat do auta.
k autu mám 4 klúče 2 s DO a 2 núdzové,ale ani na jednom mi DO nejde...
Tlačidlo na odomknutie vo vnutri funguje iba s klucikom v spinacej skrinke a v polohe 1.
háčikom otvorit klučkou tiež nejde.
Ludia potrebujem seriozne rýchlo radu ako do auta.Mam doma týždnoého novorodenca a potrebujem auto.
Jedine čo ma napadlo je už len rozbiť okno,ale to teraz ho nezoženiem a nemam ani garaž.
Ak mi viete poradiť pomôcť moc by som to uvítal.
PB okolie,pripade nejake lacne okno na keby som ho rozbil,ale fakt SÚRNE!!!
ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Re: SÚRNE!!!e46 pokazeny zamok.

Piatok, 25. Apríla 2014, 19:45

Ak nejde ani DO, ani mechanicky, tak sa obavam, ze ina moznost ako rozbit okno nie je (kamos riesil podobnu situaciu....)

Myslim ze mas jedno ktore okno rozbijes. ND (aj skiel) je tuto na inzercii plno. Ale najskor niektore zadne bocne(aby si s tym pripadne pohol pojazdit docasne ked tam capnes foliu).

Pripadne zohnat kontakt na nejakeho zamocnika...

Idun
Auto: BMW 320d
Kraj: Trnavský

Sobota, 26. Apríla 2014, 10:22

Ja som nedavno riesil zamok ties ale ja som si zabuchol. Ak ti ide pichnut kluc do zamku tak pravdepodobne si zamok pretocil do polohy ktory ma e46 ak ndma ziadnu stavu a neotvara elektronicky tam ide o to aby si chytil klucku v urcitej polohe a vratis to s5 je to prkotina ktoru malo kto vie. Urcite nemusi rozbijat okno treba sa z tim pohrat a hlavne najst tu polohu.

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Pondelok, 28. Apríla 2014, 13:04

aj ked ti auto neodomyka central na dialkovom tak stiahnut okno by to malo pri dlhsom podrzani mozno ta to nenapadlo v tom strese :-))
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 28. Apríla 2014, 14:11

to funguje ked ma sparovany kluc pripadne ma dobru baterku v kluci, OK antenu na prijem v aute... nepisal ze ma doprdene rele v GMku ale ak neprijma auto signal skusal by som obiehat cele auto a vsade mozno magat odomknutie

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných