Rozhodla som sa poziadat vas tu na fore o pomoc alebo skor nazor popripade vase osobne skusenosti. Som v zahranici momentalne na auto nemam dosah to bohuzial riesi teraz rodina takze mam iba sprostredkovane informacie ale ku korenu veci. Ide o E46 ku 110 kw asi pred polrokom bol robeny repas vstrekov no a stala sa mi na dialnici taka vec ze pri rychlosti asi 170 zrazu nieco klaklo a auto stratilo vykon na velke stastie to bolo prave pri odbocke na pumpu takze som odstavila auto ktore sa strasne klepalo a dymilo. nastartovat islo ale pri pridany plynu takmer nulovy vykon. A kedze sa darilo a bolo to 400 km od domova tak odtahovaka do najblizsieho servisu kde sa to napichlo na diagnostu ta samozrejme nic neukazala tak pan mechanik odpajal valce a zistil ze idu zo 4 len dva bolo mi povedane ze su to zrejme tie repasovane vstreky. Po nejakej dobe mojej nepritomnosti na SK sa moje auto konecne dostalo do servisu kde sa to rozobralo premerali sa udajne vstreky ktore by mali byt OK a vraj su to s najvacsou pravdepodobnostou ventily na motore.... takze preco to pisem uprimne mechanikovi velmi neverim nemam dobre skusenosti predosle to je za prve, za druhe nie som osobne pritomna v nr tak aspon by mi mozno pomohol nejaky vas postreh ak ste sa stretli s niecim podobnym dakujem velmi pekne