... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
DarkBeast
Autor témy
Auto: E91 LCI Mpacket
Kraj: Zahraničie

prosim pomoc motor/vstreky????

Streda, 4. Septembra 2013, 12:02

Rozhodla som sa poziadat vas tu na fore o pomoc alebo skor nazor popripade vase osobne skusenosti. Som v zahranici momentalne na auto nemam dosah to bohuzial riesi teraz rodina takze mam iba sprostredkovane informacie ale ku korenu veci. Ide o E46 ku 110 kw asi pred polrokom bol robeny repas vstrekov no a stala sa mi na dialnici taka vec ze pri rychlosti asi 170 zrazu nieco klaklo a auto stratilo vykon na velke stastie to bolo prave pri odbocke na pumpu takze som odstavila auto ktore sa strasne klepalo a dymilo. nastartovat islo ale pri pridany plynu takmer nulovy vykon. A kedze sa darilo a bolo to 400 km od domova tak odtahovaka do najblizsieho servisu kde sa to napichlo na diagnostu ta samozrejme nic neukazala tak pan mechanik odpajal valce a zistil ze idu zo 4 len dva bolo mi povedane ze su to zrejme tie repasovane vstreky. Po nejakej dobe mojej nepritomnosti na SK sa moje auto konecne dostalo do servisu kde sa to rozobralo premerali sa udajne vstreky ktore by mali byt OK a vraj su to s najvacsou pravdepodobnostou ventily na motore.... takze preco to pisem uprimne mechanikovi velmi neverim nemam dobre skusenosti predosle to je za prve, za druhe nie som osobne pritomna v nr tak aspon by mi mozno pomohol nejaky vas postreh ak ste sa stretli s niecim podobnym dakujem velmi pekne :wink:

rosta636
Auto: E46 330d Touring

Re: prosim pomoc motor/vstreky????

Streda, 4. Septembra 2013, 20:43

Těžko říct,ale na ventily bych to moc neviděl.Mohlo to nasát klapku,pokud nejsou vyndaný.Mohlo odejít turbo.Ale jestli se to takto třese ,tak moc nevěřím ,že v paměti závad nic není

DarkBeast
Autor témy

Streda, 4. Septembra 2013, 23:40

klapky su vybrate ... turbo to vraj tiez nie je auto proste evidentne ide len na dva valce .. len prečo neviem

mišofeďo
Auto: BMW e46 320D (100kw)
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 5. Septembra 2013, 07:44

Prepálené piesty ? :-k Častá závada ak sú zle zrepasované vstreky.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 5. Septembra 2013, 09:24

vstreky zmerat na stolici a pozriet s kamerou do valca?
ziadne ine kontraindikacie to nema? napr voda v oleji / olej vo vode?

rosta636
Auto: E46 330d Touring

Štvrtok, 5. Septembra 2013, 10:41

Změřit tlaky ,copak jinýho.Pokud to teda evidentně nefuní měrkou ven

DarkBeast
Autor témy

Štvrtok, 5. Septembra 2013, 13:38

dakujem vam za pooznatky predsalen som zena a nevidim do toho ani zdaleka ako vy :) tak nech ma v servise nenatahuju o peniaze a viem aspon priblizne kde moze byt pes zakopany. dam to pozriet uvidim ... stale som totiz dufala ze odisli zle zrepasovane vstreky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 8 neregistrovaných