... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Martin46 napísal:zacala mi svietit po prejazde na nerovnosti, platnicky vyzeraju OK... hmm tak poradte co s tym
zhmp napísal:po urcitich Km zhasne sama lebo svieti preto aby si vedel ze mas zabehnut platnicky aspon tak sa mi to zdaJa mam zase problem ten,že som menil komplet predne aj zadne obloženie aj indikátory aj su skontrolovane a stale mi ta kontrolka svieti.....nevie niekto treba to dat resetnut v servise???![]()
![]()
killian napísal:ked zacne svietit kontrolka, senzor treba vymenit, lebo je predraty.
Hoky napísal:Podľa mňa, ten senzor nieje treba hneď meniť. On sa začne drať ale keď vymeníš hneď platničky, ako sa ti rozsvieti kontrolka, tak by mal byť ešte funkčný. Až keď to moc zanedbáš a zodereš ho moc (senzor), tak až potom neni použiteľný...
Hoky napísal:ee podla mojho skromneho nazoru ked ti uz zasvieti kontrolka tak uzj e predrany kablik v semzore a uz je nefunkcny tak preba menit aj senzor zaroven z platnickami ale niekedy je iba jeden vadny a nie oba senzoryPodľa mňa, ten senzor nieje treba hneď meniť. On sa začne drať ale keď vymeníš hneď platničky, ako sa ti rozsvieti kontrolka, tak by mal byť ešte funkčný. Až keď to moc zanedbáš a zodereš ho moc (senzor), tak až potom neni použiteľný...